Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Morden24 #115 üzenetére
"De azt szerintem be lehet látni, hogy az ilyen ember semmit nem biztos és önálló megfontolásból vesz, egy desktop géppel max. ugyanúgy mázlival vagy külső segítséggel találja el a preferenciáit, mint bármi mással."
És szerintem pontosan ezt mondjuk mi is. Pontosan ez az oka - részben(!) - annak, hogy olyan sok mai fiatal laptopot vesz. Mert sokszor maga se tudja mit is szeretne és mire használni. Azt viszont látja, hogy trend a laptop vásárlás - mivel az elmúlt 5 évben jelentősen csökkent az ára a ~ 10 évvel ezelőttihez képest - így hát ő is azt veszi.
Plusz szerintem - csak szerintem - megmaradt az emberekben az a 90-es évek végi, 2000-es évek eleji kép, amikor csak a menő nagypénzes üzletemberek engedhették meg maguknak a laptopot. Részben ez (is) táplálja azt a tudatot, hogy a laptop menő, trendi.Szóval egyetértek, hogy nem önálló megfontolásból veszi a hozzánemértő a laptopot, hanem legtöbb esetben pontosan azért, mert fingja sincs hozzá.
És ezért van az ha netán megkérdez valakit, aki egy kicsit is hozzáértőbb, akkor - ahogy a mi példánk is mutatja - sok esetben (ha nem a legtöbb-ben) az derül ki, hogy az illetőnek sokkal jobban megéri az asztali PC, mint a laptop."Az egész összehasonlítás ott téves, hogy kizárólag egyéni igények alapján lehet állást foglalni abban, hogy kinek mire mi a fasza."
Ebben is egyetértünk. Sőt, szerintem már pár hsz-szel korábban is írtam / írtuk csak más megfogalmazásban.
"Csak asztal, meg karosszék kell hozzá."
Ja, meg monitor, meg egér, meg billentyűzet. Meg tápkábel x idő elteltével.
"mégpedig azért, mert utána elviheted az asztalról."
Egyetértek, viszont a monitort meg a billt többnyire nem viszed vele.
Ettől függetlenül értem mire gondolsz. A laptop mobilizálható, az asztali kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kuponkunyeráló
- Nincs megállás akkuméretben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia GeForce RTX 2070 (TU106)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest