Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
GeryFlash #16 üzenetére
Lehet hogy 4 éve reszelik, csak épp lehet rosszul. Magam részéről abszolut nem értek egyet az éves kihozatallal meglévő franchise-oknál sem, mert erősen rontja a minőséget (látjuk, érezzük, tudjuk). Nem azon kellene agyalni hogyan húzzanak le újabb rókabőrt, hanem hogy újabb tartalmakat adjanak a meglévőhöz, és hosszabb ideig tartsák életben az aktuális részt. Eleve abba az irányba megy a piac, hogy szolgáltatásokért akarnak pénzt elkérni, akkor meg mire ez a nagy sietség?
4 év alatt már valóban lehetne új címet fejleszteni, kivéve ha 2 ember csinálja, a többiek meg mindenfelé vannak. Kivehetik a tartalmat, hogy rövidebb idő alatt elkészüljön, de akkor megint pár időmilliomos kitolja 2 nap alatt és utána telekiabálja a fél internetet mekkora szar a játék mert nincs benne tartalom.
Könnyű ilyen kijelentéseket leírni, főleg ha nem vagyunk tisztába, de leginkább nem is érdekel minket a háttér.Gondolom 2023 H1-et akartál írni...a tevehajcsárt meg egyébként is viccnek szántam.
-
GeryFlash
veterán
Milyen tevehajcsar? 4 eve reszelik ezt a sz*rt es egy gameplay videot nem tudtak ezalatt a 4 ev alatt kinyomni magukbol. Amig a blizzard tenyleg lassan de alaposan dolgozik (minusz WC3 Reforge, de az ugye outsource volt), es latod hogy a Diablo IV-nel 1.5 ev utan mar tobb oranyi, 4-5 helyszinnel szereplo gameplay videok vannak, megis meg 2 ev lesz mert addig polirozzak ami bugmentes lesz, mikozben a
BugesdaBethesda koztudottan lassan de legalabb szarul dolgozik. 4 ev utan nem tudnak gameplay videot mutatni, es ehhez hozzajon hogy mar egy fejlesztojuk lenyilatkozta hogy a grafika outdated ellenben mar most kivagtak a jatekbol tartalmat hogy roviditsek a fejlesztesi idot .Az EA a Battlefield 2142-t meg 15 honap alatt gondolta jonak kiadni, ne allitsuk szembe a 1.5 es 4 ev fejlesztest. Es mondom, itt nem arrol lesz szo hogy bugmentes lesz hanem hogy elkeszuljon. Most azt kamuzzak hogy 2021 H1 de biztos lehetsz hogy nem jon jovo nyarig.
-
Felesbandi
senior tag
Csak jo legyen a Starfield, a tobbi nem szamit. Ugyis annyi mindent kell bepotolnom, mint egen a csillag.
-
L3zl13
nagyúr
Te ilyen, ha "1 nőnek 9 hónap kell ahhoz, hogy szüljön egy gyereket akkor 9 nő..." tipusú manager lehetsz akkor.
Nem minden folyamatot lehet felgyorsítani azzal, hogy több munkaerőt dobálsz rá. A több ember közötti koordináció, főleg, ha azok nem is egy cégnél azonos lokáción vannak, lehet még inkább lelassítaná a dolgot. -
Raysen623
addikt
-
m0h0senator
őstag
Semmit nem mutattak még belőle egyáltalán nem lepődtem meg.
-
nanocry
tag
Szájberprank iz thet jú?
-
Megmondtam, vagy megmondtam?
-
dreampage
aktív tag
A Redfall-ból egyelőre nem létezik semmi, a Starfield-ből is csak koncepciórajzok. Senki sem gondolhatta komolyan, hogy idén megjelennek, ezeket a dátumokat csak úgy bedobták. A 2023 első fele sem lesz tartható. A Starfield minimum 2023 ősze, de ha nem akarnak új Cyberpunkot, akkor inkább 2024-re kellene halasztani.
-
Daelion
őstag
Hát ez sajnos nem lep meg, szinte semmi érdemlegeset sem mutattak még Starfield-ből de persze azért én is reménykedtem.
Na mind1 így már szinte semmi játék sem jön idén ami érdekelne és kéne neki új vid kari valszeg. -
Micsurin
nagyúr
Apu kezdődik...
Francért kell mindig ennyire szoros release date-et bemondani csak egyszer olvasnám, hogy hamarabb kész lettek. -
törölt tag
Fel kéne venniük engem managernek, simán elkészülne idén a Starfield, mondjuk a Redfall sokat késne
-
eL Geri
őstag
Mondanám, hogy nem lepett meg, de azért rossz ez olvasni
-
Televan74
nagyúr
Várunk rád tovább Starfield! Nem jó dolog, de nincs mit tenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest