- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
Malibutomi #57 üzenetére
És hogy ennyi egység van, az kit és miért kéne meghasson?
Már a supreme commanderekben, vagy a planetary annihilationban, homeworld remasteredben is lehet többszáz egységem, amivel tele az egész képernyő, minden cikázik jobbra balra, lő keresztbe hosszába, mégse nyekken meg alatta a gép...
Ráadásul mivel ezeket nemigen nyomja senki gondolom 4K-ban, nem nagyon tudjuk azt se eldönteni, hogy ettől a techdemótól most nagy szó-e amit látunk. De nekem a fix 30fps crossfire-rel nem azt sugallja... -
Locutus
veterán
válasz
Malibutomi #52 üzenetére
Szal ez tud fix 30fps-t 4K-ben 2db CF 290X-el, és egy 8 magos cpuval.
Nemtom, én nem estem hanyatt valahogy... sem az egységek számától, sem a grafikájától... -
Locutus
veterán
Bezzeg mikor anno úgy 1.5 éve meg mertem kérdezni, hogy a mantle majd hogyan szedi elő (az akkor még szintén csak elméleti) világmegváltó plusz teljesítményt a GCN-ből, ami már eleve forró és hangos volt, akkor csak a maszatolás ment, meg a nagy hallgatás...
Most tessék itt van, többet hoz ki belőle, de 100%-os ventivel visít 90 fokon majd... tegye fel a kezét, aki így képzelte el a 290x "jövőbemutató" időtállóságát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A GDC-n bejelentett új csodastratégia a Furmarknál is jobban terheli a GPU-kat, de nagyon függ a tempó a memória-sávszélességtől.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest