Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Regeltem! Régi (gyerekkori) álmom teljesülhet ezzel...
-
Ezzel együtt is sokkal sterilebb, mint az iRacing. 5 éven át LFS-eztem kb 4-500km-t túra és együléses autókkal, szóval volt időm megszokni. Most másfél éve iRacingezek, és visszanézve, újra kipróbálva az LFS-t, zavaróan sterilek a pályák. Érzetre kb 2 méretes az LFS felbontása, míg az iRacing 5-10 cm.
-
TOM-202
senior tag
Ez tetszik. Regisztrálok, egy próbát megér. Van is Sapphire kártyám.
-
KisTopi95
aktív tag
Be kell vallani, ez azért egy rendes húzás. Én is csak hülyülésből játszok a dirt szériával, van ettől élethűbb autós játék, de most ha valaki szimulátort akar, akkor van 1-2 játék. Pl az nfs is visszatérhetne az utcai tuningolós(UnderGround 1-2) fejlesztésekhez, személy szerint az utolsó nfs-ek nekem hatalmas csalódást okoztak.
-
HyP3b0y
senior tag
Ez sem teljesen igaz, hogy teljesen steril, igenis vannak huplik, csúnyaságok az aszfalton(ami teljesen steril hely LFSben az Fern Bay Greenen a box előtti külső "reklám" aszfaltív, na az tényleg mintha teljesen sík lenne.).
Abban viszont igazad van, hogy a hivatalos fejlesztők nem nagyon törődnek vele mostanában, az első igazi pálya reprodukciója, Rockingham is még csak terv 2009 szeptembere óta ahogy a VW Scirocco is... -
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem kő parázni már jól vagyok. Csak nem forrtam még össze.
Akkor ez tipikusan ízlés kérdése. Mondjuk kvázi ugyanazt kétszer szerintem nem szerencsés kiadni. Mindig kell valami komolyat újítani.
Nekem a Shift 2-nél már az gáz volt, hogy az előző képkocka depth bufferjéből számolja az SSAO-t. Tipikus Xbox 360 megoldás, ha a PC-s VGA-k 10 MB memóriával rendelkeznének, akkor megérteném, hogy erre szükség van.Mázli, hogy az 1.02-ben már korrigálták ezt. Azt nem említem meg, hogy az AA-t a CPU számolja, mert DX9-ben nincs más lehetőség ezzel a motorral, na de miért nem váltottak DX11-be, ha már ilyen deferred rendert írtak?
-
-
Sehol sem írtam egy szót sem a pályák kinézetéről. A helyszín tök mindegy, nem ez a lényeg.
Én az aszfalt minőségéről beszélek. LFS-ben minden sík, egyenletes, míg iRacing a lézeres scannlés miatt sokkal jobban érezteti a talajegyenetlenségeket.
LFS-ben megoldható lenne lézeres scan nélkül is a kitalált pályák aszfaltcsíkjának közelítése a valóságos aszfalthoz, de ezt sem készül.Próbáltad az új Nationwide autót iRacingben? Na, annak jó a fizikája, szemben az LFS-sel.
Az új LFS frissítés nagyon "fontos" dolgokat érint (pályaszerkesztő, kezelőfelület, gombok, stb.), akárcsak az elmúlt két és fél év során az összes többi.
-
DRB
senior tag
Én nem a pályák kinézetére gondoltam elsősorban, persze az is egy feelig ha élethű helyszínen fut egy verseny a "játék"-ban. Számomra a fizikája a legélethűbb az LFS-nek. Egyébként azért csak-csak történik valami náluk, pont egy hónapja adtak ki új verziót, mondjuk még nem próbáltam, de majd letesztelem és rögtön kiderül mit ügyködtek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
yakuza.tora #21 üzenetére
no igen. akkor hajrá-hajrá
(#29) core2
miért, mi a baj vele? nekem 2,5(?) éve A64 X2 6400+ volt egy 3870 X2-vel. nagy kaland.igaz, rá 2,5 hétre bevásároltam a jelenlegi 940BE-t, ami után 3 nappal az 3870X2 is elhalálozott
....
-
Igazi szimulátort nem lehet eladni. Túl sok fejlesztés, túl kevés felhasználó.
LFS csak azért létezik, mert egy szem fejlesztő bohóckodik vele, eddig kb 25000 darabot értékesítettek a játék 8-10 éve alatt. Az iRacing is csak a havi előfizetési modellel lehetett üzletileg sikeres.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Csak a PC-t vettem számításba. A konzol az más. Oda egy évben elég sok minőségi autós játékok jön.
(#20) adamssss: Játszottam mindkettőt. A Shift 2-őt nem sokáig, mert dettó ugyanaz, mint a Shift 1, még egyszer nem vágytam ugyanerre az élményre. Azóta porosodik a játék a steamen. A Dirt 3 is megvan, de kevés esélyem van játszani, mert májusban jelent meg és előtte műtétem volt. Még mindig nem gyógyult be a seb, és elég nehéz kényelmesen hátradőlni, mert enyhén fáj.
Az eddigi élményből kiindulva a Dirt 3 jobb, legalábbis több újítás van benne, nincs az az érzésem, hogy ezt egyszer már végigjátszottam.
-
Lewzke
őstag
Ki emlékszik még a Richard Burns Rally-ra? Emlékszem valami ratyi kormánnyal nyomtam, amit tönkre is tettem 2 hét alatt, de fergeteges egy szimulátor az biztos. Ilyen játékot kérünk, még jobb fizikával és pályákkal, nem arcade hókuszpókuszt.
-
8nemesis8
veterán
Ez már nem rossz, de elég kicsi a nyerési esély..:S
-
válasz
yakuza.tora #16 üzenetére
Szegény Loeb-öt navigátornak ültetnéd be...
Hát lehet hogy elsőnek mindenki becsinálna.
Erről ez jut eszembe. [link] -
válasz
yakuza.tora #24 üzenetére
Azt a Athlon II X2 240 VS. HD 6970-et komolyan gondoltad?
-
Sondi1986
addikt
Szóval akinek nvidiája van azok is nyerhetnek?
-
Régebben én is fordított sorrendet mondtam volna, de két és fél éve megállt az LFS valódi fejlesztése. A pályák nem tudják azt az érzetet kelteni, mint az iRacing lézerscannelt pályái (pedig LSF-hez is készült volna lézerscannelt pálya), a versenyszervezés jóval gyengébb, és másfél hónapja kijött az új abroncs- és levegőmodell a Nationwide autóhoz (a többihez a jövő hónapban érkezik). Ezekkel a fejlesztésekkel már sokkal az LFS előtt jár az iRacing. Ha nem állt volna meg az idő 2008-ban az LFS-nél, és valóban érkeznek az akkor néhány héten belüli érkezésre bejlentett fejlesztések (hogy mik vannak: lézerscannelt pályák, új abroncsmodell, új autók), akkor most más lenne a helyzet.
-
Georg17
tag
Jó bulinak tűnik ez a dolog, mennék is. De kishitű vagyok és nem hiszem, hogy pont engem sorsolnának ki. Mondjuk nem is hinni kell, hanem regisztrálni, aztán lesz ami lesz. Na még alszok rá egyet!
-
yakuza.tora
addikt
válasz
- = Zk = - #22 üzenetére
Á! Ne is mondd! Több, mint egy hónapja darabokban a gép.
Talán jövő hét végére végre összeáll...
-
válasz
iRacing, LFS, NetKar (ebben a sorrendben) Minden más humbug.
(csak hogy én is hozzászóljak)
De azért benevezek, még ha csak ralis bohóckodás is a nyeremény. Pedig egy pályás bohóckodás jobb lehetne.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BC2-vel még nem nyomultam, de tervben van. sok játékot kell bepótolnom tavaly január óta
-
yakuza.tora
addikt
válasz
- = Zk = - #18 üzenetére
Bad Company2 verseny, melynek győztese leszolgálhat egy hetet Bászra környékén?!
-
Francokat. Az a hulladék egy drift-pródia, nem lehet benne normálisan kanyarodni, mindig, minden kocsi driftel. Szinte mint ez első rész. És ha ütközöl, a kocsik összeragadnak, mintha enyvvel lennének bekenve.
Ehez képest a dirt3 vérszim. Kár, hogy az meg tartalmatlan, dlc-vel lehuzos, dögunalmas valami lett.
Abu85: szvsz 2010ben a gt5 több példányban kelt el, mint az F1 2010
Idén pedig remélem a forza4 fogy majd jól.
-
- = Zk = -
félisten
Ha nem Rally lenne, még érdekelne is a dolog. De így....
-
Recon666
Közösségépítő
Nem gyenge.
-
yakuza.tora
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem a valósághűségről van szó, hanem a szaksajtó pontjairól (egyébként a Shift 2 ugyanolyan félszimulátor, mint a Dirt 3). Ez alapján, idén átlagosan a Dirt 3-at értékelték a legtöbbre PC-n. Az kétséges, hogy ez is lesz a legnagyobb példányban eladott game, mert jön az F1 2011, ami már csak a neve miatt is brutálisan teljesíteni fog. 2010-ben sem tudták megverni az F1 2010-et eladásban, valszeg ez idén sem változik.
-
Chiller
őstag
Az az uncsi, hogy nincs normális rallyjáték
-
Zso2
őstag
Igen valóban messze van a shift 2, az is egy arcade. A Frorza 3 után elkezdtem játszani vele (pedig még az sem az igazi szimulátor , de ott már lehet érezni ,hogy nem szabad ész nélkül menni pl kanyarokban és nem mind1 a beállítás sem) mintha játékterem outrunjával játszottsm volna(kis túlzással
) .
-
Srodney
senior tag
akkor ennek elég élethű lesz a grafikája!.....húdesúlyos,jöhetnek a anyázások!
-
- = Zk = -
félisten
Sapphire-AMD <3
szerk.
(#5) adamssss
tény, hogy a Dirt3-ban én magam is elvérzem. De a Shift 2 élvezhetően megy. Holott, csak egy csövi kis PS2 kontrollerrel nyomulok. Hm...
Nem írom le a játékot ezért, de tény, hogy nekem sem tetszik... -
Az utóbbi játék – a MetaCritics összesítése alapján – az idei év eddigi legjobb PC-s autós játékának számít
Én nagyon szeretem a Dirt játékokat, de ez azért enyhe túlzás. Szerintem ez nem autóverseny hanem egy nagyon jól sikerült bohóckodás, egy baromi jó arcade játék. Az autóvezetéshez sok köze nincs.
Ami tényleg jó autós játék az a Shift2 -
Jim-Y
veterán
Ha folyamatábrákon kéne elmagyarázniuk nekem, hogy mit, hogyan, akkor is neveznék, azért egy nagy álmom válna valóra, bár egy egyhetes tanfolyamnak jobban örülnék
Egyébként nálam nem lenne nagy gond az angollal szerencsére
-
lsc
nagyúr
Köszi.
-
törölt tag
Kicsit jobban tudnék angolul, neveznék , de nem hiszem hogy egy oktatást be mernék vállalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Uncsi már a virtuális száguldás? Nevezz és nyerj valódi autós élményt.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest