Új hozzászólás Aktív témák
-
ikarus32
tag
Ha eme gepezetre. Netvadasz usb cucconat teszem tud netet osztani??Köszi a valaszt
-
Kris87
aktív tag
Na az új 512MB-os pi-nél már nem lesz probléma talán az android futtatása.
-
Sir Ny
senior tag
és a w8 támogatás? vagy ez nem a hírcsárda?
-
azbest
félisten
válasz
KevinMulder #17 üzenetére
Költségcsökkentési okokból ez volt az eredeti terv, aztán véletlen rajta maradt a gyártónak küldött specifikáción és macerásabb lett volna változtatni és újra kalkuláltatni a költségeket, mint hagyni, hogy gyártsák.
Szerintem jó, hogy rajta maradt, mert a többség nem tud forrasztani. Aki pedig tud, az ki is tudja forrasztani a mostanit szerintem.
Nem hiszem, hogy a közeljövőben lenne nagyobb változat, nem érdekük, hogy különböző képességű eszközök keveredjenek. Még az olcsóbbról sincsen hír, hogy terveznék/gyártanák, pedig ott csak le kell hagyni az smsc usb hub/lan chipet és más fajta csatlakozót tenni az usb helyére.
-
lapa
veterán
én még mindig azt mondom, hogy ez a cucc a (kocka) tömegek számára leginkább arra jó hogy pontosan lássák mi hiányzik belőle ahhoz, amit ők akarnak.
ha lenne egy 512 ramos verzió nem ráforrasztott csatikkal hanem laposan, oldalra pinekkel azt nagyon tudnám értékelni. értem, hogy forrasztópáka, de jobb lenne csak összelegózni kész szalagkábellel.
-
DarkByte
addikt
válasz
Blindmouse #13 üzenetére
Viszont engem érdekelne hogy hogyan működne?
Gondolom hogy meg lehetne oldani csak nem triviális.
-
vinibali
őstag
első gondolatom az volt, hogy mintha ebből nem lenne 512mb-os kiadás és az meg kevés az ICSnek. valaki képben van ennek az egész ARM-es működéssel kapcsolatban, hogyha elvileg rárakatnék egy 512-es memória ict, akkor a proci azt érzékelné(mint a pc bios) vagy kernel és/vagy firmware módosítás is kellene?
szerk.: ahogy nézem itt egy lapkában van a cpu+gpu+rama kérdésem elvi síkon továbbra is érdekel
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na itt van, tessék. Ez meg ez nem bírja a 4.0-ás Androidot. Hmm akkor ez? Ez csak a gyártóknak a vakítása. Bírom az ilyent
-
pakriksz
őstag
az lenne jó ha kapni is lehetne, nem 2 év múlva esedékes szállítással...
Egyébként nekem olyan kéne amit asszem a via embedded cuccokba gyárt.
1 giga ram, 1 ghz-s arm, hdmi, vga, !SATA! usb, sd kártya hely. Kár hogy földi halandónak nem kapható.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megírtam a cikk írójának. (privátban kell jelezni az elírásokat)
-
F34R
nagyúr
válasz
Rudolfking #3 üzenetére
nem csak ott hanem a cimben is
"
A Raspberry PI hamarosan megkaphatja a 4.0-s Androidot"nem eleg a szamos linux disztro amit mar kiadtak ra ?
-
Rudolfking
csendes tag
A cikkben egy apróbb hiba, helyesen: "Ice Cream Sandwich"
-
moli.hu
őstag
a memória szűkös kapacitása (modelltől függően 128 vagy 256 MB)
nem.
-
DarkByte
addikt
Hmm, pedig mennyien hangoztatták hogy nem lehet rágyömöszölni.
Mondjuk elszüttyög vele.
A legnagyobb baja az RPi-nek a kevés RAM. Minimum 512MB-nak kellene rajta lennie. Vagy valami expansion lehetőséget hagyhattak volna, akár spéci memória foglalat formájában.#2: mármint hogy csak 256MB-os modell van, amennyire tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A málnás géphez máris sokféle rendszer elérhető, azonban Androiddal lesz igazán teljes a kép.
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest