Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
"De ez nem a Microsoft hibája (bár lehetne egyszerűbb is a PPT-k gyártása), hanem azoké, akik görcsösen ragaszkodnak a használatához."
Én pont ezt akartam írni.
Nem a PowerPointtal van a baj, hanem az, hogy a hadseregben is ezt akarják használni, ahova rohadtul nem kell.
Katonák között mutogassák az eddigi haditerveket, tervrajzokat, elvileg - mivel szakmabeliek - meg kell, hogy értsék, mint eddig is.
A menedzsereknek, politikusoknak, stb. meg csináljanak nyugodtan slide-okat, de oda úgysem kell olyan részletekig belemenni. Ha meg kötekednek, b*sszák eléjük a térképet.Munkahelyen én sem szeretem, hogy csak azért kell sokat görcsölni a PPT-vel, mert a főnök agya meg a szeme csak erre van ráállva, ezért csomó időm menjen el azzal, hogy át kell fordítanom ppt-re, ahelyett, hogy elmondanám neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest