Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Euromail
aktív tag
ugyan már minden út kínába vezet ez egy bölcs mondás.
De tényleg mindet ott gyártják nem sok különbséggel amit kell azt lehasználja utánna a vga úgyse hosszútáv futó mehet a kukába kb6év után mert semmit nem ér.Az árakat érezni nagyon is régen gtx460 megfizethető és jó közép felső kategória volt ment rajta minden fullon és csak 50.000ft volt most meg 76.000ft egy kompromisszumos fos kártya ami médiumon viszi a játékot idei új játékokról van szó ami vele egy időben jönnek ki.
Régen a gtx 460 simán elvitte a mafia2 ami még később is jött ki most meg beszarik ennyi pénzért meg elvileg az 1050ti lett kitalálva a középkategóriába de azzal semmit nem kezdel fullgrafikán pl: ResidentVII alig megy de a mafiaIII se. -
válasz
raskolnikoff #46 üzenetére
Majd hallgasd meg pár év múlva a ventilátoraikat, hogy mennyire lesznek csapágyasak, (már ha még egyáltalán működni fog a kártya a silány minőségű alkatrészek miatt).
-
Raymond
titán
válasz
raskolnikoff #46 üzenetére
Igen a dragabb Phoenix es Jetstream modellek, mert csendesek.
-
Ami számomra meglepő, hogy az Inno3D még mindig létezik, amennyi kritikán aluli minőségű szemetet állítottak elő korábban (a mostani kártyáikról nem tudok nyilatkozni, mert még nem fogtam kézbe egyet sem), aztán pár évig mintha teljesen eltűntek volna, de most megint jelen vannak a piacon. A másik hasonló a Palit/Gainward/Xpertvision csoda triumvirátus, talán még az Inno-nál is silányabb vackokkal. A PoW ezekhez képest minőségi gyártó volt.
-
ribizly
veterán
Amelyik gyártó nem tud felnőni a versenytársakhoz az elbukik.
Nézzétek csak meg, hogy a Gigabyte, ASUS, MSI, EVGA milyen tempót diktál a custom megoldásokkal és az áraikkal ráadásul több (2+) év garanciával együtt. Aki azt a szintet nem üti meg az sajnos nem tud labdába sem rúgni mellettük... -
shiftac
aktív tag
Leginkább csak 1-1 ref. hűtéses kártyát láttam tőlük pcx és ipon oldalakat böngészve. Ref. hűtéssel esélyük sem volt az olcsó, de rendes 2 ventis Gigabyte kártyák ellen.
-
Tabletem volt POV, drága hulladék kategória, support nulla, tanulópénznek jó volt.
-
Sipike19
tag
Szűkülő, a múltkor még bővült a VGA piac vol a cím.
-
Kronos3000
senior tag
Egyszer vettem vga-t tőlük,egy nap alatt elszállt,cserélték volna,de ráfizettem,egy XFX lett belőle.Se előtte se utána nem jutott eszembe venni bármit is tőlük.
-
raskolnikoff
őstag
Még így is elég sok maradt, amin csodálkozom.
-
ledgeri
nagyúr
Evolúció.... amit a Piac befolyásol, semmi más...
-
caprine
senior tag
A "túl kicsi potenciális vásárlóbázisra" Javítsatok ki ha jobban tudjátok, de szerintem minimum a VGA piac 40%-át az NV uralja ha nem többet.
Egy ilyen CYCLONE hütéses VGA lesz majd nálam a jövő héten egy elszállt GTX 650 Ti képében, 2D-ben még megy, 3D-nél fagyi, szóval már csak a hűtése miatt is eladó lesz.
-
Sanchez638
addikt
válasz
Trailblazer #23 üzenetére
Olvasok itt hideget/meleget, de én valamire emlékszek h nem votlak rosszak. De sok kártya nem volt kéz/szemközelbe.
-
sutyi^
senior tag
Elmorzsoltam egy száraz le nem gördült könnycseppet.
-
Trailblazer
veterán
Nekem nem vga-m, hanem sata/ide külső dokkolóm volt ilyen márkanévvel. Elég silány volt, az alapján nem kár értük.
-
Scholes9
nagyúr
Nekem szimpatikus gyártónak tűntek, de, hogy miért nem tudom, csak ezt éreztem velük kapcsolatban
R.I.P.
-
Pitralon
tag
Volt ilyen márka?
-
Day 'n' Nite
tag
Az alma ízlés kérdése, kinek tetszik, de a nyák szerintem nagyon jól néz ki. Bizonyos ESI hangkártyák jutnak róla eszembe.
-
válasz
Sanchez638 #13 üzenetére
Ez a 4 heatpipe-os Cyclon hűtő elég jól néz ki, de a szolidabb változata viszonylag gyakori volt, többféle modellre is szerelték akkoriban AMD és NV fronton egyaránt.
-
waithEard
őstag
Az egész gyűjteményemben csak ez van tőlük: FX 5900 XT. Nagyon szuper kis kártya, a kaméleon különösen tetszik.
-
GreatL
őstag
Le van tojva a nézőpontjuk... majd a Palit-Gainward-Zotac-MSI-ASUS-Gigabyte-EVGA ellát minket modellekkel, még ennyi is sok.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Sanchez638 #13 üzenetére
Nekem volt ilyen Cyclone hűtős kártyám, GTX 460. Akkoriban elég frankó volt. 150W TDP-hez képest elég jól hűtött.
Igaz azon csak egy sornyi hőcső volt.
Szerk:
Részemről a Palit-Gainward-Zotac is leléphet. AMD oldalról is pár...
De inkább maradjanak, kell az árverseny. -
A PoW nem csak matricázta a kártyákat?
Amúgy mindegy, maradt még választék bőven. -
jedis
senior tag
Nekem egy 500-as tápom volt tőlük évekig, és tökéletesen működött.
Pedig egy AM3+ -os konfigot hajtott. Egy FX-8350 -es CPU, és egy 7970-es VGA párost. Aztán mikor a 7970-est kicseréltem egy R9 290-esre, feladta a drágám !
-
_drk
addikt
-
_drk
addikt
Ahogy mondod Ezekből 3 ref kártya, 1 undorító, 1 csúcs kategória. Nem csodálkozok a csődön.
Csak érdekes hogy ennek csak 1 változata volt, míg már a giga, msi, asus meg már csinál 5féle kártyát 1 adott típusból -
kriszpontaz
veterán
A Point of View számára ez az erősödő árverseny különösen problémás volt, mivel jellemzően a minőséget tartották szem előtt, ugyanakkor jó minőségű terméket nem lehet olcsón gyártani.
Erről pont ez jutott az eszembe. Ami POW márkával találkoztam, mindegy mi volt, pont nem a minőségéről volt híres. Nem csoda hogy ide jutottak.
-
Általában csak refkártyákat matricáztak, de én kedveltem őket, kár értük
-
XuChi
addikt
Volt kb két darab POW kártyám (8600 GTS 256mb, 7600 GT 256mb). Mind kettő rettenet gagyi volt. A hütö meghalt, alapból hangosak voltak.
Tabletet is javítottam ami POW márkát képviselte. Igazi bóvli kínai egypálcás hulladék volt az is. Nem kár értük!
-
törölt tag
Rest In Pieces
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Könyvajánló
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest