Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- OLED TV topic
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ah nem ujjongok,csak reggel hallottam és eszembe jutott ez a hír.
Hogy őszinte legyek nem sok minden érdekel az itthon elérhető felhozatalból. Én nagyon meg vagyok elégedve a HBO Go -val,mert hát teljesen honosított, elég szép felhozatallal. Főleg amióta nem kell TV előfizetés mellé. Amennyi időm van még azt se tudom utolérni. Westworld pl számunkra az egyik legjobb sorozat volt az utóbbi időkben , mind színvonalban mind sztoriban megfogott meg hát azért van még pár sorozat HBO nál amik megütik azt a színvonalat ,ami miatt megéri leülni esténként és megnézni egy egy részt.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A cég mindenki másnál többet költ tartalomgyártásra idén, és tovább önti a filmeket, sorozatokat.
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- 20+ eredeti film Bluray lemezen eladó
- Helix DSP Mini Mk2 Made in Germany! Rendkívül jó hang! DSP/6 csat. hangváltó! Burr-Brown D/A és A/D!
- ÚJ táp kábel 2 méter hosszú 220V hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz fiio dac
- ÚJ XLR sztereo interconnect 0,5 méter kábel hifi cd dvd erősítő fiio sony denon marantz
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest