Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Rákkeltő anyagok valószínűbbek. Egy a sok közül: [link]
Egyébként valószínűleg a különböző rákkeltő anyagok felelősek a "növekvő" rákos betegért, és nem a különböző, használt EM sugárzások. Csak ugye könnyebb összekötni a környezetben direktben észlelhető dolgokat, mint a molekulákat. Ezen felül egyébként ezer meg ezer dolog is közismerten rákkeltő, de hogy a telekommunikációban használt EM sugárzások azok lennének... lehet, csak a valószínűség lehet a mérhetetlen szint alatt van. -
vodkaboy22
addikt
Az agy működését azért nem értjük még magabiztosan...
Huh itt nem értem mire utalsz. Én arra gondoltam, hogy a maxwell törvények alapján könnyen belátható hogy bármilyen EM-tér távolság négyzetével vagy köbével (közel oder távoltér) fordított arányosan veszít teljesítményéből és még nem beszéltünk árnyékoló hatásokról vagy diffraktáló hatásokról. Az hogy egy normál családi városi lakásban mennyi sugárzás éri az embert jól kimért érték. Érdekes, hogy ez az érték nagyságrenddel kisebb mint egy kopár hegycsúcson állni 5000 méteren... vagy pár geológia sugárzó csomópont közelében lenni. Pedig az természetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest