- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Ez mondjuk nem igaz, a játékok régebbi driverrel is vígan elmennek, lehet, hogy még teljesítménybeli probléma sem lesz. Ahol igen, oda ugyanúgy fogsz drivert kapni, ahogy eddig. Bár kissé unalmas már, hogy a hardvergyártóknak kell megoldani olyan problémát, amit a játékfejlesztők nem tudtak vagy akartak megoldani a meglévő driverekkel.
-
Értem. Tehát ha egy játék szarul fut a már piacon lévő driver-ekkel, akkor nem a fejlesztő stúdió a hibás, hanem az AMD. Mert az AMD-nek előre kell ismernie egy még meg nem jelent játék specifikációit, de a stúdiónak még véletlenül sem kell figyelembe vennie a már 1-2 hónapja piacon lévő, aláírással rendelkező meghajtóprogramokat.
Igazából nem vagyok meglepődve, ezt a kört már párszor lefutottam hasonló hírek topikjaiban. Most sem fog senki elgondolkodni ezen. Sebaj, ha a kiadó megspórolja az alapos tesztelést, bughunt-ot, nincs semmi gond: a
z early adopterekjúzerek majd a hardvergyártón verik le a balhét.Anno a 90-es években, amikor még DOS alá jöttek a programok, ha valami bug maradt a játékban, az helyrehozhatatlan volt, nem volt net, ahonnan fel lehetett volna peccselni a progit, egy szoftverház örök életre eláshatta magát egy rossz kiadással.
És ami aktuális: egyik kiadó sem mutogathatott rossz driver-re, az OS-re, a napkitörésekre, stb."Az lesz,hogyha ez idö alatt kiadnak egy új játékot,nem fogsz tudni vele játszani."
A felvetett probléma abból a téves elképzelésből indul, hogy nekem feltétlenül szükségem lenne 1 játékra, pedig pont a fordítottja az igaz: a kiadónak van szüksége az én pénzemre, de ha nem gyárt nekem megfelelő játékot, akkor egyszerűen csak máshová viszem a Forintjaimat. Játékokból túlkínálat van, találok egy másikat, vagy valami más szabadidős elfoglaltságot. Ez csak egy játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az új Windows 10 verziótól esetenként a használhatatlanságig szigorodnak a felhasználási feltételek.
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- ÚJ /// ASUS ROG 5800x/32Gb/1+2Tb/RTX3070 -- BeszámítOK!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest