Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Jim Tonic #29 üzenetére
btw amikor megjelent a kutatassal foglalkozo blogokon eleg nagy volt az orom, hogy iszonyatosan olcso mint szenzor es ezt az MS kivul mas gyarto keptelen lett volna ennyibol kihozni.
gyakorlatilag kutatasi teruleten egy hordozhato, filleres eszkozrol beszelunk.
orichalcos: hasznalt finanszirozasi szempontbol necces.
viszont jobban is kommunikalhattak volna, hogy kivonjuk, de van helyette a masik es biztosan mukodni fog. ne adj isten bundle pack, hasonlo aron.
-
válasz
Jim Tonic #24 üzenetére
Mármint, a bmwhez földútra való gumi miért nem 3 milla?
1.) miért nem tud menni alapból földúton
2.) miért nem elég egy picit változtatni a keréknyomáson, a kúton, kéccázérA kinekt nem presztízstermék, haggyukmá a facsart-béna hasonlatod. (vagy az átalakító divatos ékszer is egyben, amit sikk kilógatni a mellényzsebből?)
(#25) GRaul : lesz ahoz is majd adapter, csak előbb had szopjon mindenki a vezetékessel, aztán jön az majd, 70 dodoér - amikorra majd annak is örül a sok szerencsétlen (mert mondjuk kontrollert se kapni már féléve, éhezzen csak a nép)
Tudod, MS.
-
Jakuu
őstag
Nehogy veletlenul sajat maguknak a piacra konkurenst allitsanak. ez itt a lenyeg. Pofatlan penzsovar banda.
-
miért nem 2$ az átalakító?
(költői)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hja eléggé rossz lépés volt ez,de mit tudunk tenni. Mostantól meg lehet venni a sima One-os Kinectet, meg mellé az átalakítót.
Vagy ha olcsóbban akarnak kijönni, vesznek egy használt Kinectet, amit régi tulaj elad a konzol mellől. (ebay teli van elvileg vele)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
aerosmith
őstag
Vannak kinectes játékok PCre?
-
gianni85
veterán
És aki csak pc-re akar kinectet az mit kezd majd a bundle x1 játékokkal? Sport rivals és dance central
-
Chp
őstag
válasz
-=RelakS=- #13 üzenetére
Mégjobb.
-
Végre rájüttek erre az egyszerü megoldásra.Elég sokáig tartott.
-
saelin
veterán
Mire lehet használni a kinectet Pc-n?
-
GRaul
őstag
Mikortól lesz megvásárolható ez az átalakító?
-
szilagyiv
senior tag
Én egy kicsit úgy látom, hogy "minek adjunk PC mellé Kinectet 50 dodós haszonnal, mikor adhatunk egy adaptert 100-as nyereséggel"... de persze én vagyok rosszmájú.
-
Nagy áldás a Microsoftnak Nadella.
-
Chp
őstag
Kissé félrevezető a cím, de mikor elolvastam a cikket már nem voltam morci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest