- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
eldiablo
addikt
De szuper, ezzel jól el lehet majd fűteni a ramokat.
-
DraXoN
addikt
De ha RGB van a ramon, akkor ki fogja takarni
Most a hűtés, RGB, vagy LCD a fontos?The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
Hiánypótló eszköz már megint.
Egy évben kétszer nézek bele a gép belsejébe, takarítás szempontjából.
Vannak emberek, akik odabújnak cirógatják, figyelgetik mi történik belül a házban?Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
sixpak
nagyúr
Nagyon frankón néz ki, ha most vennék ilyesmit, akkor tuti ez lenne az....bár a ram hűtést némileg túlzásnak érzem, de fenszi, az biztos.
A toughram-ok amúgy gyárilag rgb-sek, így viszont lehet meztelen verziót venni... ha létezik ilyen.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Mostly Harmless
tag
Az LCD honnan kapja a jelet? USB-ről?
(the cake is a lie)
-
Aljasvip
senior tag
Az a baj, hogy ezzel inkább fűteni tudod a RAM-okat.
Az eddigi 23-28°C szobahőjű levegő helyett rájuk fogsz ömleszteni egy 33-45°C vizet. Az eredmény borítékolható, pláne egy jó B-die szett esetében, ami 45°C alatt szeret stabilan létezni.Csak gratulálni tudok a mérnököknek.
moongoose #4
Ahogy mások is írták, van akinél az asztal dísze a gépház.
Lehet a csúcsát túlzásba is vinni, de itt szerintem vagyunk páran, akik csak valami diszkrét megvilágítást használnak. -
sixpak
nagyúr
Jó, de a gépházban nem room temp van, hanem inkább 2x annyi...pláne valami 300W-os VGA-val.
Nálam a kazán 10700-on lévő aio vízhőmérséklete még nem volt magasabb, mint 38 fok, de az is csak BF5 alatt, ahol 100%-on teker mind a 8 mag.
A ramokat viszont láttam már 42 fokosnak is.
Szóval rontani nem hinném, hogy ront rajt, az nagy blama lenne azért.
Hozzáteszem, eszemben sincs ilyet venni, de ezzel együtt sem hinném, hogy hülyék csinálták volna, mindenféle előzetes tesztek nélkül.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
szaszabee
aktív tag
Elég barátságos az ára Németországban már elérhetö potom 430€
-
DraXoN
addikt
-
Vig Zsolt
tag
Na ez nagyon jól néz ki,de nem tudom menyire lesz kisebb a ram hőmérséklete,de szerintem sokat nem javul.
-
barrier
csendes tag
Színház mentségére szóljon, hogy legalább tényleg jól néz ki
-
Walter_White
senior tag
Ramra-van értelme vizet tenni? Én mikor vizezek valamit, vagy bármit hozzárakok a gépemhez, mindig szem elött tartom azt, ha esetleg meghibásodik valami, akkor mennyire lesz körülményes a ki-be rakása. Na a memoria pont ilyen. Főleg mikor egyesével kell tesztelni őket, biztos fain lehet mint a toronyhűtők alól kivarázsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest