- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Értem, köszi.
Akkor viszont a fejlesztők és fejlesztések felett akarnak kontrollt, lehetőségekhez képest mindenhova beerőszakolni magukat (ShitWorks-öt), és megakadályozni, hogy a GCN-ek magasabb fejlettségét ki tudják használni, amíg el nem érik a saját GPU-ik azt a szintet, semmi más ésszerű magyarázat nincsen. Na itt kellene tökösnek lennie az AMD-nek és ezt nem engedni.
-
Duck663
őstag
Nem tudom, csak én érzem azt, hogy az nv nem azért nem ad dokumentációt a hardvereihez, mert nem feltétlenül ne akarna, hanem azért mert valami sumákság van hardveren belül? Mint pl a 970-esnél a memória használata, hogy nem feltétlenül minden úgy működik, ahogy kellene. Illetve ha kikerülne az nv kezéből a kontroll, akkor sem biztos, hogy sikerülne jobb teljesítményt elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest