- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Projektor topic
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Riasztó topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Előrebocsátom, hogy én nem értek a programozáshoz, csak láttam már olyat, aki ismer olyat, aki igen
, belenéztem a kódjába, a tudásomból nekem is annyi jött le, hogy valóban egy szimpla, valahonnan bemásolt szövegnek tűnik, mert fixen benne vannak a kiírt számjegyek, nem hivatkozással. De persze könnyen tévedhetek (nem értek hozzá), és ebben mégis benne van valahol, hogy ez ehhez a termékhez kapcsolódik, az ilyen még kicsit magas, vagy lehet egyenként megírták 1000-ig ugyanazt a szöveget minden számmal, minden variációban, és az aktuálisra mindig kicserélik
. Először 13, azóta persze már 22 ügyfél volt úgy húsz percig folyamatosan, de most már 39, percek óta.
De viccesek a fiúk, még álláshirdetést is elhelyeztek benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest