Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Sok rossz hírt olvastam a héten, de ez fájt a legjobban. Az egy dolog, hogy napokba kerül majd az évek alatt összegyűlt struktúrámmal átcihelődni, de van egy csomó régi eszközöm, amit a mai napig használok elsősorban hírolvasásra, amikre már nem fognak új appok kijönni (Nokia N810, N900, P1i), nem is beszélve a conky (és rainmeter) scriptjeimről, amiket most szintén írhatok át. Nyilván értem én, hogy a Google megunta, hogy sok kis cég az ő APIjukon keresztül folytatja a bizniszét anélkül, hogy egy fillért is fizetnének vagy hirdetési bevételeket termelnének, de ez kb olyan lépés (csak sokkal durvább!), mint amikor a Twitter kinyírta a Tweetdecket. Ha az Opera máról holnapra megszüntetné az OperaMini támogatását, annak lenne ilyen hatása, tonnájával lehetne kidobni régi mobilokat, mert hirtelen nem lehetne rajtuk internetezni.
És persze felmerül a kérdés, hogy ilyen hozzáállás mellett érdemes-e Google terméket vásárolni. Mondjuk veszek egy Chromebook Pixelt, de nem hozza a várt eladásokat a Google számára, akkor pár év múlva egyszerűen kukázzák a projectet én meg pislogok a drága retina 3:2-es $1000-os használhatatlan kijelzőm mögül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest