- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
aprokaroka87 #27 üzenetére
"én csak azt nem fogom fel,hogy pl ha a vlc,vagy mpc lejátszó van a gépen akkor azt miért nem tudja a böngészőben futtatni."
A vicc az, hogy nem flash kiterjesztésű MÁS videókat, pl mp4, Mpeg4 kiterjesztéssel simán megnyit a VLC böngésző ablakban. Tehát technikai akadálya szerintem nincs. Pláne ha adott flash videó is H263-H264 alapokra épít. HW gyorsítás meg miért ne lenne? Az a kódekre vonatkozik, nem? -
zoltanz
nagyúr
válasz
VLC ilyen esetben alapból nem használ GPU gyorsítást, de be lehet kapcsolni (ha a videokártya driver is telepítve van)
-
fordfairlane
veterán
válasz
én csak azt nem fogom fel,hogy pl ha a vlc,vagy mpc lejátszó van a gépen akkor azt miért nem tudja a böngészőben futtatni.
Egyszerűbb, ha a böngészőnek van natív videolejátszója. A külső programoktól való függés problémás többféle szempont alapján is. (Nem tudom, hogy pl. a vlc fel van-e egyáltalán készítve arra, hogy egy másik program használja beágyazva.)
Egyébként furcsa, hogy a Google-ról van szó a hírben, pedig a Youtube alapértelmezett videolejátszásáról van szó, semmi másról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest