Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- RAM topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyergess
tag
Bár én nem fogalmaztam volna ekképp, de egyetértek. Korábban ugyan hallottam a felvásárlásról, de nem érdekelt túlzottan, ma ezen cikk hatására gondoltam, kipróbálom, mit tud, de egyszerűen rémesen fapados. Magánemberként nem töltenék fel egy ilyen appot a Store-ba, nemhogy egy ekkora cégként, nem értem őket. Vajon, ha törlöm (márpedig törölni fogom), akkor majd elveszik a kapott plusz tárhely is, vagy az maradna a két évre?
-
nyergess
tag
Nekem a Drive-omon lévő fájlokat (legyen az Drive-os dokumentum, vagy DOC, DOCX) nem nyitja meg szerkesztésre, csak PDF-re konvertálja és olvasásra nyitja meg. Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- RAM topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 32GB RAM 1000GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest