- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Hisztogram #98 üzenetére
Elnézést, igazad van.
Csak annyi baromságot olvasok itt a fórumon, hogy mire a végére jutottam pont neked szóltam be
"guriga1234" pl igencsak összekeveri a sima jelszó tárolást és a fentebb említett tanúsítvány alapú azonosítást.
Viszonylag sokat tudok ezekről, én is használom weboldalak jelszavának mentésére és tanúsítvány is kell bizonyos oldalak eléréséhez. Emiatt nagyon kiütközik ha valaki "nem helytálló" dolgot ír.Lehet kellene már írni egy cikket erről a PHn, mert nagyon sok a tévhit és nagy a homály ezen a téren.
Google ezen a téren támogatja a One Time Passwordöt is, csak ez macerás mert kell egy autentikáló szerver ami egyszerű usernek nincs
-
nyunyu
félisten
válasz
Hisztogram #98 üzenetére
Neked is negy csillag a PINkodod?
Új hozzászólás Aktív témák
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- DJI Osmo Pocket 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest