- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
besk23
tag
válasz
Pistakiss
üzenetére
"Megrágott alma formájú kivágáson keresztűl nézel"
Ez vicces. Szimplán csak bementem már párszor mondjuk a MediaMarkt-ba ahol azt láttam, hogy az összes tablet eltér valamiben. Valószínű, hogy a Samsung azért hasonlít rá, mert ugyanúgy öleli körbe az üveget a hátlap és ugyanolyan színű. Ezért szemből teljesen ugyanúgy hat.
Aki egyformának látja a kettőt, az almaformán át nézi a világot? Te meg akkor a szememben Samsung formán át kéne, hogy nézzél? Ne röhögtess, visszamegyünk ovodába?
Azt, hogy millióan megállapították nem hiszem el mert, erről nem látok adatokat. Én csak azt látom, hogy jó pár ember mondta már nekem mikor nézegettük a tableteket, hogy tényleg kiköpött olyan. Most komolyan mondjam az ellenkezőjét mikor én így látom?
Be kell sétálni a boltba és egymás mellé tenni 5 tabletet és akkor meglátja mindenki, hogy elég nagy a hasonlóság. Ennyi.
zooole: Nem csak egy képernyő az egész, van eltérés bőven a tabletek között. Ugyanúgy a TV-k között is van eltérés pl. minden márkának van egy bizonyos ismertetőjele. Aki minden TV-t ugyanolyannak lát ott baj van.
És, hogy ON is legyek: Az új Tab már tényelg különbözik az iPad-től.
Csatira meg szintem minden gyártó USB-t használ, nem kell ennyire meglepődni. Mintha a világ legterermészetesebb dolga lenne, hogy a Samu is ugyanolyan 30 pines csatit használ mint az Apple.
Xoom: USB
TouchPad: USB
PlayBook: USB
Iconia Tab A500: USB
WayteQ xTAB-100: USBDe tényleg nem értem, hogy vajon mi mást használhatna a Samsung, ment egy 30 pines csatit. Vajon mi mást? Semmi nem jut eszembe...
Összesítem: Jó pár ember azért nem látja a hasonlóságot, mert életében nem látott tableteket egymás mellett vagy nem akar tudomást venni róla, mert pl. Samsung-user (ilyet is ismerek) vagy tényleg nem látja a hasonlóságot. Nem hiszem, hogy poénból kering annyi kép a neten, ami egymás mellé teszi a két tabletet.
Nem akarom senkivel elhitetni, hogy hasonló a 2 tablet, mert nem kenyerem. Jó pár hónapja mosolyogva olvasom a kommenteket, de mostanában, hogy egyre többet tévesztettem össze a kettőt elkezdett zavarni, hogy egy pár kommentelő konkrétan hülyének nézi azt aki látja a hasonlóságot (pl. ahogy a kolléga értetlenkedett, hogy ő nem érti, hogy milyen más csatit tehetett volna rá a Samsung).
Nem érdekel, hogy hogy megy a Samsungnak vagy az Applenek. Nem érdekel, hogy más tablet hasonlít-e az iPad-re. Nem érdekel, hogy ki mikor perelt és kit. Pusztán az zavar, hogy az emberek tényleg nem látják ami előttük van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-55
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest