- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
besk23
tag
Csak érdekesnek tartom azt, hogy ha már kitalál egy új csatit, akkor viheteni bele valami egyedibb dolgot is.
Az energiaellátás meg nem csatifüggő, hanem érvastagság függő, ami nem változott. Az új 30 pines connector-t szerinrem azért vezették, be mert elég sok mindent ki lehet belőle hozni így (távirányítás, hang, video stb.), plusz ha dokkolóban van, akkor stabilabb, pl. a HTCm mindig kifordult a dokkból mert ott USB volt és beletalálni is nehezebb.
Én üdvözlöm az új csatit a Samukon szerintem jó lépés az USB helyett.
Nem kell olyanokat írni amiket nem mondott senki: "De nyilván a samu csak köcsög és hogy még több pénzt tegyen a koreaiak zsebébe jól lelopja a csatlakozó formáját, hogy ezzel csábítsa a vevőket! /facepalm"
Lehet értelmes ember módjára is vitázni.
A TV-kre meg annyit, hogy én látok más különbséget is, de elfogadom, hogy valaki meg nem. Lehet azért mert dolgoztam TV gyárban (Samsung).
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Borderlands 4
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- EAFC 26
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Silent Hill f teszt
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest