- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem állítom, hogy a rendszer tökéletes -- éppen ezért amióta a témával foglalkozom, a "másik", a felhasználói oldalon állok. Konferenciákon, zártabb körű szakmai eseményeken úgy másfél évtizedig rendszeres, heves vitáim voltak a kiadói, jogkezelői oldal képviselőivel.
De ez jelenti azt, hogy az egész rendszert alapjaiban rossznak tartom.
Szerintem fontos az, hogy a megalkotott művek után járjon az ellenszolgáltatás, ezért alapvetően ellene vagyok az okosba' tömeges letöltögetésnek, torrentezésnek. Ugyanakkor tökéletesen értem, hogy miért is szükségszerű a megléte, és a jelen helyzetben, ami a kiadói oldal hülyeségének a következménye, szerintem senki nem szólhat ellne egy szót sem.
A másik oldalon meg meg elfogadhatatlannak tartom a hozzáállást, az árképzést, a kommunikációt, a fenyegetéseket, a sopánkodást és az impotenciát.Alapvetően két dolgot nem szeretek a fogyasztói viszonyokban: az ingyenes és a drága termékeket, szolgáltatásokat. A jelenlegi rendszer pedig pont ezt a két szélsőséget szolgálja -- de nem azért, mert alapjaiban rossz, hanem azért, mert az analóg, off-line világ megoldásait próbálják ész nélkül alkalmazni.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az amszterdami bíróság a jogvédő szervezetnek adott igazat, feliratokat készíteni kizárólag a jogtulajdonos engedélyével szabad.
- Trollok komolyan
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest