- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"de sajnos kénytelen vagyok használni."
Na ne mond már! Az ilyen szöveget utálom a legjobban. Mért ha nem használod akkor mi lesz? Kirúg a főnököd? Mert akkor megértem bár még ez is kétséges... Amúgy meg abszolút nem muszáj használni.
Én több, mint 6 hónapig voltam fenn. Aztán rájöttem hogy ez számomra értelmetlen. Inaktiváltam. Majd néha vissza-vissza néztem, hogy folyik-e már valami értelmes dolog is ott. De nem. Így töröltem a profilt véglegesen.
De tényleg kíváncsi lennék rá, hogy te mért vagy kénytelen használni. Mert én így is képes vagyok kapcsolatot tartani bárkivel. Üzleti ügyeket intézni és dolgozni is úgy, hogy nincs Facebookom. -
törölt tag
szarnak az egészbe != egyetértenek vele
annyit mondtam hogy nem fog itt senki flamelni, mert ahhoz kell egy pozitív ellenvélemény is, ami szerint ez tényleg zseniális, hihetetlen, hatalmas találmány, és hogyan is tudtunk enélkül élni. márpedig ilyet senki nem fog írni (hacsak nem trollkodik az illető...) mert szerintem ilyen nincs
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ha végigviszik a csoportos pert, az a Facebooknak milliárdokba is kerülhetett volna, így megúszták aprópénz kifizetésével.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest