- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen monitort vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Én már gyakorlatilag utólag vettem Phenom II X2 555 procit (2 mag 3200MHz órajel 6MB L3), amit a gazdája egy Gigabyte 770-es lapban Phenom II X4 955-re alakított (4 mag), majd X4 975 órajelre (3600MHz) húzott. Az alaplap Phenom II B55-nek ismeri így fel.
Nem is bántottam azóta sem, nincs hova húzni-tolni szegényt.
Mint a CPUWorld listán látszik, a Sempron procikon 1->2 magot, Phenom II X2 procikon 2->4 magot és/vagy 6MB teljes L3 gyorsítótárat, X3 procikon 3->4 magot és/vagy gyorsítótárat, 600/800-as Phenom II X4 procikon gyorsítótárat, és a kései Thuban magból megvágott Phenom II X4 procikon a 4->6 magot és Turbo Core gyári boostot lehetett bekapcsolni.
Phenom 1 Agena procikkal is működött ez, de sokkal kisebb mértékben, mert azokat nagyon sokáig alig tudták gyártani, nagy volt a selejt arány, és az X2/X3 procik tényleg csak szükségmegoldások voltak. Aztán a Phenom 2-vel beindult a szekér, és mivel a szükségmegoldás procikat nem szüntették meg, teljesen jó 965/945 procikat vágtak vissza minden máshoz.
Prohardver! - AMD Core Unlock / Mag feloldása téma -
tisztelturam
aktív tag
Akkor nem értem ,ha konzolba ilyen erőset tudnak berakni akkor a pc miért mostoha gyerek?
100% hogy rengetegen vennének olyan procit amiben az 5700 ereje lakozik... De ettől jelenleg olyan messze vagyunk hogy az valami leírhatatlan..(Sőt pc miatt még erősebb is lehetne jóval mert itt még jobban el lehetne ereszteni a fogyasztást)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest