- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, de elvileg nagyon kozel all a sima PC-s megoldasokhoz. A driverben mondjuk siman lehet igazad, meg akar az is lehet, hogy annyira komplikalt lenne barmiert megoldani akar hw-esen, akar sw-esen, hogy siman nem eri meg szivni vele.
Azt a reszt ettol fuggetlenul tartom, hogy egy 8 zen2 magos, eros igp-s, integralt gddr6-os miniITX lapra egy m.2 meg 1-2 sata csatival ertelmes aron boduletes igeny lenne a PC piacon, nem is ertem, miert nem csinalnak ilyet.
-
Elegge meglepne, ha a teljes GPU, minden reszegysegevel egyutt hibas lenne. Szoval ez max akkor nyilvanvalo, ha nem tudod, hogy amugy mindig, minden termek eseten igy csinalja mindenki. Intel is, AMD is, NV is. Gyartanak 1-2 fele chipet, a hibas megcsonkitva megy az alsobb kategoriaba, a jobban sikerult meg a felsobbe. (Kesobb, mikor javul a kihozatal, sokszor a jol sikerultet is csonkitjak es megy ugy az alsobba az is. Kivalo pelda erre a regi AM3/AM3+-os unlock-olhato Phenom es Athlon procik).
-
Hat, elvileg eleg szabvany cucc van a konzolokban, par reszegyseget leszexualizalnak lezerrel, aztan elmeletben akar mukodhetne is a dolog.
De amugy ha az nem is, egy ilyen konzolszeru, mini, combos APU-ra ertelmes aron szerintem siman lenne igeny. Hasonloan mini-ITX, 8 zen2 mag, integralt GDDR6, valami m.2 slot (+1-2 sata), szerintem rohanna erte a nep, En biztosan. -
Ahhhh, de nagy kar a letiltott igp-ert. Akar egy erosen, gyakorlatilag mobil szintre lebutitott igp-vel is ez egy isteni kis mindenes mini pc lehetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest