- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
"De ne szoktassuk már rá az embereket arra, hogy agyatlanul kattintsanak mindenre."
Ebben teljesen egyetértek, mármint hogy veszélyes az agyatlan linkre klikkelgetés.
A jelenlegi szituációban is csak arra reagáltam, hogy a publikált linkek valósak hivatalos blizz szerverre mutatnak nem kamu és vírus oldalakra mutatnak.
Én is csak ellenőrzés után töltöttem le az installert nyugodt szívvel miután meg győződtem, hogy ugyan ott vannak a cuccok mint ahol a többi blizz installer is vanAmúgy hivatalosan ha jól tudom nincs publikálva a predownload installer link még.
-
LordX
veterán
Mindenki annyira bízik akármilyen linkben amennyire akar, ellenben az accountod
a, többet ér a fekete piacon, mint egy élő bankkártyaszám
b, az accounton levő balance-ról nem is beszélve
c, semmi nem biztosítja azt, hogy a pastebin-en "véletlenül" megváltozik a link. Nem a biztonságáról erről híres ez az oldal.
d, minek egy másik weboldal, ha van betonbiztos, könnyen elérhető hivatalos.Sosem mondtam, hogy ezek a linkek kamuk (mert - jelenleg - nem). De ne szoktassuk már rá az embereket arra, hogy agyatlanul kattintsanak mindenre.
-
Angel1981
veterán
Fokozzák a várakozás hangulatát!
-
Omli85
őstag
Hasonlítsd már össze pl egy battlenetes wow installer letöltési linkjével a cikkben linket d3 installer linkeket...
Hogy keresned se keljen itt a példa:
wow: http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/wow-installers/WoW-4.0.0-WOW-enGB-Installer.exe
dio3: http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3-installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo-III-8370-enGB-Installer-downloader.exeEzek alapján azt a következtetést levonni, hogy a cikkben közölt linkek kamuk szimplán a körültekintés hiánya.
bárki akinek van battlenet fiókja ellenőrizheti, az, hogy nincs publikálva hivatalosan a link a battlenet oldalon nem jelenti azt hogy a fájlok nincsenek a szerveren :]
Te nem bízol benne oké, de attól még a hivatalos szerveren lévő fájlokra mutat a link és nem valami vírusos kamu oldalra ha tetszik ha nem akkor is így vanNo offense!
-
LordX
veterán
A hivatalos link az ez:
-
Cadal
őstag
Akik magyarul szeretnék elolvasni azoknak ajánlom ezt az írást: A Diablo története
-
De4d
őstag
Köszönöm a válaszokat, hát igen, de ha már megveszem akkor majd mindent a dvd-ről.
-
De4d
őstag
"Aki szeretné előre telepíteni" letöltetheti a telepítőt. Ezt hogy? Le vagyok maradva...
Megveszem majd a dobozos játékot akkor telepítem a dvd-ről, gondoltam én. -
Gery9112
őstag
A Blizzard biztos gondolni fog az új játékosokra is. Összegezni fogják az előző részek cselekményeit vagy valami. Gondolniuk kell az új játékosokra is nem csak a régiekre hiszen jó pár év eltelt a második rész megjelenése óta.
Megvenni meg gondolom azért veszik meg mert a Blizzard jó marketing stratégiájának köszönhetően a csapból is a Diablo 3 folyik. : -
wikings2
őstag
Sztori tekintetében azért érdemes kitolni az 1-2 őt ,abár aki eddig nem játszott velük az nem tudom miért vesz diablo 3 at...
-
LordX
veterán
Aki szeretné előre telepíteni (és már megvette), az lépjen be a Battle.net-be és töltse le a hivatalos telepítőt, és ne mindenféle pastebin-es linkekkel szórakozzon.
-
Ps Vita
őstag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Én is valami olyan poénra számítottam..
-
Minek ehhez 5 perc? Azt hittem valami "in 5sec" poén videó a jutúbról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az IGN oldal készített egy 5 perces összefoglalót az első két rész eseményeiről, így azok is megérthetik a Diablo III történetét, akik nem játszottak eddig vele.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest