Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
A családban (és ismerettségi körben) nagyon sokan megnézték 7 és 57 év között... Eddig senkitől sem hallottam vissza, hogy bármi gondja lett volna a film nézése során... Eddig.
Na nem úgy a Kémkölykök 3D-nél... Ott eleve a film is úgy volt, hogy 10-15 perc 3D, majd szemüveg le, 5-10 perc pihenés, szemüveg vissza... És mégis mindenki kikészült. Ez azért nagyságrendekkel elmaradottabb technika volt...
-
Televan74
nagyúr
Még nincs akkora piaca a 3D -nek. Még drága technológia. De majd egyszer a messzi...messzi...galaxisban.....
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
atike
nagyúr
Ha az Avatar-ban látszott megoldással csinálják akkor nagyon is van. Hosszú film, és mégsem tűnt fel a szemüveg használata. Plussz a látvány odaver, de nem kicsit....
-
hudyfiu
senior tag
A jövő mindenképpen ez lesz.
Mindent 3D-ben fognak nyomni csak kb 1 év alatt meg is unják az emberek.
Legalábbis én már meguntam pár 3D/IMAX mozi után. -
BloodyEddie
őstag
Ha megfizethetők és szemkímélők lennének az eszközök hozzá, egyértelműen lenne piacuk.
Már a Trackmaniát is szerettem 3D-ben piros/kék papírszemcsivel
Új hozzászólás Aktív témák
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- HTPC (házimozi PC) topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Utolsó nagy frissítését kapta meg az Xperia 10 V
- Xbox One
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox 360 Játékok
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest