- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medocsabi
addikt
Az ügyfél kiszolgálás, ügyfélszolgálat a Diginél azért olyan amilyen, mert Ti, kedves fopgyasztók, csak azt nézitek, hogy olcsó legyen minden. Azt magasról telibe sz@rjátok, hogy az adott cég éhbérért dolgoztatja napi 12 órában az alkalmazottait, nem költ semmire, ami kicsit is élhetőbbé tenné a munkakörnyezetet. És erről SZINTE KIZÁRÓLAG TI TEHETTEK, KEDVES magyar fogyasztók, mert nektek csak az ár fontos.
Jöhetnek erre a negatív kommentek nyugodtan, de aki erre panaszkodik, és Digije van "mert olcsó", az kussoljon és szégyellje magát.(írom ezt úgy, hogy egy konkurens cégnél dolgozom, de vannak Digis barátaim)
-
Emellett a baromság mellett én sem tudok elmenni szó nélkül. Te tudod is, miről beszélsz? Mert itt figyel a padláson az optikai kábel a végén az ONT-vel, 1 gigás nettel, kártya nélküli HD adásos tévével, telefonnal, amin más Digisekkel annyit beszélek ingyen, amennyit nincs pofám. Igen, mobilosokkal is. Apropó mobil, több, mint 1 éve ingyen mobil netem van (ahol van), s jövőre is csak egy ezres lesz, 15Gb adatkerettel. Jól látod, 15Gb! A saját Telenoros 300 megám sírva is fakadt kínjában.
A Flipesek meg jönnek nekem ilyen külső dobozzal a tévé mellé... hát, elhajtottam őket a francba.
Hogy a 3 mobilszolgáltató kartellezik, az állam meg adja alájuk a lovat, az vajon mennyire jogszerű?
-
togvau
senior tag
Mármint nem kommunikál nokiás dobozokkal, meg pártállami "elvtársakkal"? Aha
Szerintem nagyon jól ha belül ügyfélkiszolgálás színvonalában, mert jót ad, olcsón, ellentétben mondjuk a T-etveskommal, és a kartell másik 2 tagjával.
Vaskalapos? Hmmm ők építik a legjobban állami, és eu pénz nélkül az optikai hálózatot, náluk volt először alap a VoLTE, VoWIFI...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest