- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Egyébként volt ebben némi csavar, csak mert a film az USA-ban játszódik, egy virtuális USA-ban
, de ez mindegy végül is, ott akkoriban a GSM-1900 volt a menő(meg most is gondolom), a 8110 meg GSM-900-as. A Nokiának akkor mintha a 8148-as telója lett volna 1900-as, de lehet hogy ez 1800-as volt, nem emlékszem, ez majdnem úgy néz ki mint a 8110. Persze ettől még nem a 8148-as Nokia volt a filmben, hanem tényleg a 8110, bár a csúszkáját némileg átalakították, eredetileg nem volt rugós.
-
DRB
senior tag
Határozottan jó lett, bár én színnek inkább egy barbi(agresszív) rózsaszínt választottam volna, szerintem az „nagyobbat ütött” volna.
Egyébként valahol van nekem egy NOKIA 2110i gyári hófehér retro telefonom, ha ilyen ambícióid vannak és egyszer Pesten jársz, vagy én Pécs környékén, akkor neked adom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Motoros topic
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest