Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Trackball/hanyattegér topic
- SSD kibeszélő
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Bathorypeti #63 üzenetére
Kérdezd meg a bagósokat
Amúgy sok negatívum nincs mellette. Mindegyik fajtának van valami kisebb hátrányossága (mindegyiknek más), de összességében nincs baj a 3D-vel. Max annyi, hogy a 3D-s tartalmat nehezebb/drágább előállítani, mint a sima 2D-st. Viszont a bevétel is nagyobb.
Az emberek egy bizonyos %-a nem látja jól, egy másik %-ának meg nem esik jól nézni, de ezt mind valami kisebb, nagyobb szemprobléma okozza. A nagy tömeg viszont látja, élvezi. És már miattuk is megéri gyártani, reklámozni, stb.
-
BiP
nagyúr
Én szemüveges vagyok, és amíg elfér rajta a 3D szemüveg is úgy, hogy nem nyomja az orrom, nem érdekel.
Szerencsére nem kötelező semmit 3D-ben nézni.
"Az lesz itt a gond, ha 10 év múlva már csak 3D-s tévét árulnának" - amíg a 3D-t nehezebb/drágább előállítani, mint a 2D-s anyagot, addig lesz 2D tartalom. Meg szerintem mivel sokakat tényleg zavar, ha CSAK 3D tévéket árulnának, akkor idővel lesz benne olyan opció, hogy 2D-ben jelenítse meg a tartalmat (akár 3d-st). Szerencse, hogy 3D-sből baromi egyszerű 2D-st csinálni, csak az egyik szemnek való anyagot kell mutatni. -
BiP
nagyúr
Van olyan mozi, ahol piros-kékben nyomják a filmet 3d-ben?
Na, az, ahogy tuti nem nézném meg. Otthon még elmegy, de moziban már nem fizetnék olyanért. (emelett még meg is fájdul tőle a szemem/fejem, de az más tészta.) A polárosoktól semmi bajom, shuttert és szemüveg nélkülit nem próbáltam.
Amúgy a 3D-t nem tartom hülyeségnek, a legtöbben azok fikázzák, akik valamiért nem látják jól. (lehet, hogy nekem is ezért nem tetszik a piros-kék minősége?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony a Nintendóhoz hasonlóan figyelmezteti a szülőket.
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest