Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
AMD Power #36 üzenetére
Majd a második rész végén a grafikonok jellegét összevetve a tavalyiakkal megpróbálok valamit kiokoskodni azzal kapcsolatban, hogy mikor érdemes vásárolni. Az alaptétel, hogy - speciális esetektől eltekintve, mint amilyen az évvégi volt - mindig csökkennek a hardverárak. Alaptétel az is, hogy aki állandóan csak kivár, annak soha nem lesz gépe. Egyébként nekem is úgy tűnik, hogy nyáron érdemes vásárolni, mert tavasszal elég lendületesen csökkenni szoktak az árak. Elsősorban azért, mert ilyenkorra érnek be az év végén kihozott újdonságok, és tavasszal hajtják ki a régebbi sorozatokat, meg jönnek még az újdonságok a kiállításokon. Ősszel is csökkenni szoktak még az árak, de nem olyan mértékben mint tavasszal. Szóval OK, hogy javul még az ár júliustól novemberig 10%-ot, de nem érdemesebb, szórakoztatótbb inkább az adott vasat már 3-4 hónapja hajtani a vágyakozás és árlisták nyálazása helyett?
-
rudi
nagyúr
Most nézzétek meg, hogy mindenhol passzol-e a 1066/266 MHz ás a 1333/333 MHz. Valamiért 4 helyett 3-mal osztottam. Mentségemre legyen mondva, hogy eléggé oda voltam már, mire kibogarásztam annak a 40-ről induló, de végül 80+ cuccnak az egész éves árait, amik a mostani és a jövő héten elkészülő cikkhez kellettek.
-
rudi
nagyúr
Nehéz megmondani, hogy ebben mi a logika, de van pár tippem. Az AMD CPU-k teljesítménye miatt a felsőbb szegmensben megtehette az Intel, hogy a nem éppen rózsás gazdasági helyzetben árakat emeljen. AMD prociknál és más hardvereknél nem látszik olyan markánsan ez a trend, mert a nyárhoz képest 30-40%-os emelést kompenzálta az ebben az időszakban jellemző, nagyjából ugyanilyen mértékű, szokásos, elavulásból, technológia fejlődéséből, konkurenciaharcból és hasonlókból adódó csökkenés.
-
rudi
nagyúr
Hogy elkülönüljön a rendszerint két gyártó. És még azért, mert a 4-6 szín egymás mellett már eléggé zavaró, szivárvány jelleget kezdett ölteni, pláne a vonalak fölötti számokkal, amik nélkül mer eléggé értelmezhetetlenek lettek a grafikonok. Jó sok variációt kipróbáltam a meglehetősen színtévesztő szememmel, és ezek tűntek a legolvashatóbbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Dell notebook topic
- Yettel topik
- Formula-1 humoros
- Formula-1
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest