Hirdetés
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Szerintem ezen kár összeveszni. Én úgy érzem, hogy átlag játékos számára tényleg elhanyagolhatóak ezek a funkciók, és aki a szokványos gombokon nőtt fel csak feleslegesnek találja a többit(én még az oldalsó gombokat sem használom, viszont a cpi-t szeretem mindig az adott helyzethez állítani). A gamer elnevezés tényleg elszaporodott, hardveraprón is minden második gép gamer. ami azért nevetséges. Szerintem az ilyen egerek jó tulajdonságait, programozhatóságát ugyanúgy ki lehet használni desktopon mint játékokban(vagy nem kihasználni). Minden esetre ha arra gondolunk, hogy lehet görgő nélkül is élni, ott a görgetősáv, de így mennyivel kényelmesebb, akkor közelebb kerülünk ahhoz, hogy néha tényleg jól jöhet egy könnyel elérhető funkció az egerünkön, a másik dolog persze hogy én nem fizetnék érte 10+ ezret.
-
Zoli0726
aktív tag
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Én attól tartottam, hogy a kapcsolók lehet hamar elromlanak, de ezek szerint csak paranoiás vagyok az előző egereim miatt. Én is max 1600-as cpi-n járatom az egeret, de pl css-ben ha mindent 1.0-ra állítok, szoftveres gyorsítás nélkül elkel a nagyobb cpi is, bár én használok. Az önmegsemmisítő gomb nagyon jó lehet, célzáskor csökkenteni lehet vele a cpi-t, hogy finomabban lehessen pozicionálni a célkeresztet. A súlyokkal kapcsolatban én úgy érzem a kollegának igaza lehet, csupa műanyaghoz képest azért van súlya, az előző egerem nagyobb és nem volt ilyen nehéz, szóval szerintem tényleg van benne súly. Egyébként én nagyon elégedett vagyok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest