- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen videókártyát?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaddam
aktív tag
Mire ideér lesz 60 ezer. Instantget
-
=Mentor=
őstag
válasz
Tejes Pite #11 üzenetére
Szerintem meg arra megy ki a játék, hogy akinek 1 giga RAM kell az vegyen drágább Acer kütyüt, márpedig a 512 MB még egy mobilnál is kínszenvedés tud lenni, egy táblagépbe főleg édeskevés
-
tskó
tag
"majdnem jó az összeállítás, még az 512 MB ram is elmegy csak:
- nálunk tuti nem $99 lesz (sőt EU-ban majd €99-ért lesz)"
"Megveszed kinábol és nem vámolod le.
"
- a felbontás alacsony (oké ennyiért nem várok FULLHD-t, de akkor is lehetne 1280×720 mondjuk)
"
Minek? És akkor majd mikroszkóppal nézed? -
lenox
veterán
válasz
Tejes Pite #13 üzenetére
Ha nem ez, akkor masik. De ha 120 vagy 150 lesz, melyik majdnem 5 collos telefon kerul annyiba?
-
Hisztogram
tag
Szerdán láttam, hogy egy arab polgártársunknak megcsörrent majd felvette a 10 inches tabletjét. Vicces volt.
-
smkb
őstag
vagyis egy mtk6577 lesz benne... kár, mert az sgx531 bizony ma már gyenguska, és jövőre a kínaiak is már az utód soc-et használják sgx544-el... a 6577 meg már kifut
-
.mf
veterán
"a felbontás alacsony (oké ennyiért nem várok FULLHD-t, de akkor is lehetne 1280×720 mondjuk)"
Avval már az ár is nőne, nem kicsit, mivel az még a közép-felsőkategóriás kategória.
Ha nem 5 centiről nézed, észreveszed a különbséget? Viszont a weblapok már jobban megjelennek, mert sokat még 1024*768-ra optimalizáltak. Ill. én régen még avval szívtam, hogy a 800*480-ba már nem fért be távoli asztallal a szerver képernyőjének, ablakainak alja; de 600-zal már okás. Szerintem teljesen rendben van ez a felbontás, ha ez az ára az olcsóbb gépnek, inkább ez legyen, mint a 800*480. -
kovsol
titán
7" esetén a drágább készülékekben is "csak" 1280x800 van. Minap kezembe került egy ipad mini ami csak 1024x768 és össze tudtam hasonlítani a saját Nexus7 készülékemmel és normál nézési távolságból az 1024x768 se volt kevés. Árára meg nyugodtan lehet úgy számolni, hogy 99€+áfa nálunk.
-
pylon
tag
majdnem jó az összeállítás, még az 512 MB ram is elmegy csak:
- nálunk tuti nem $99 lesz (sőt EU-ban majd €99-ért lesz)
- a felbontás alacsony (oké ennyiért nem várok FULLHD-t, de akkor is lehetne 1280×720 mondjuk) -
Akula
őstag
Jól néz ki az a fényes kék perem
-
lenox
veterán
válasz
StevieWonder #5 üzenetére
Tuti, hogy veri mindenben? Pl. arban? Nem tudom, szerintem van helye 99 dollaros 7 collos jatektabletnek es mondjuk 69 dollaros 5 collosnak is. Persze ha telefont is adnak annyiert, akkor az is jo.
-
flash-
veterán
Én az 5 hüvelyes táblagépet várom már,leváltaná végre a gps palettát,plusz lenne egy a farmerzsebbe még pont beleférő hordozható eszköz amit gpsként is lehetne használni
-
.mf
veterán
A felbontás jó, a kétmagos proci jó (ez az SGX531 már nem emlékszem, mennyire számít még annak), már csak a RAMot kéne feltolni 1GB-ra (vicces, hogy ilyen alacsony RAM-árak mellett pont ezen spórolnak), a tényleges árát majd meglátjuk, de egyelőre egész jól néz ki. Tényleg több ilyet kéne nyomatni, mint a csúcshardveres, felsőkategóriás, de méregdrága darabokat, s akkor erre keletebbre is felpörög a forgalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az FCC-től kiszivárgott infók alapján legalábbis egy olcsó táblagép körvonalazódik.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest