Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
Azért van egy kis különbség aközött hogy gender és(!) race swap (Viking - Valhalla), meg diverse karakterek.
edit: Viking Valhallát ezért is hagytam ki. Tudom, jól kibabráltam velük (nem), viszont elvette a kedvem az egésztől, hogy egy fehér férfi karakter helyett lett fekete nő. Azért ennyire ne már...
-
moleculez
veterán
Nem tudom, olyan érdekes hogy csak Netflix vergődik látványosan, a többi szépen teszi a dolgát
Van Amazon Primeom is, keresztül kasul jobb mint NF, a tartalom is sokkal evilágibb, nem ilyen tultolt PC/woke szar. Mi magunk biztos h nem fizetnénk elő rá, de van a családban, szökőévente egyszer ott nézünk meg vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vártnál sokkal kisebb, de így is jelentős az előfizetők elvesztése – ezzel párhuzamosan válik fizetőssé a jelszómegosztás.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest