- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
Miert? Nem en kezdtem ezen pampogni, ahogy mar egyszer leirtam neked. Tobben sirtak a woke, LMBTQ propaganda miatt. Ha nekik lehet, akkor en is reagalhatok ra, nem? Kulonben szerintem nyitni kene nekik egy neonaci topicot a faradtgozben, mert unalmas minden netflix cikk alatt olvasni, hogy mennyire nem tudjak elviselni ha olyat latnak, amit meg nem mutattak az M1-en.
-
nozs23
addikt
Es akkor mivan? Musk oribari Trumppal es tok jogosan most fogjak vegigcibalni a csavot a birosagon, mert egy kartekony fereg.
Nem erdekel, hogy mit akarsz nezni. A netflixet sem. Azt nezed ami van. Vagy lemondod. Elmultak az idok, amikor melegeket csak azert lehet beleirni egy filmbe, hogy dobaljak a hajtut comic reliefkent. Ez van.
Nehez elfogadni, hogy a kozepkor mellett elmegy a "nyugat", pedig el fog.
-
GeryFlash
veterán
Ja persze, azert osztjak meg a haverok mert tul szar a kinalat, bezzeg ha holnaptol jobb minosegu tartalom lenne rogton visszaesne a jelszomegosztas. Hagyjuk mar.
Ettol fuggetlenul ez egy kenyes tema es nincs ra igazan jo valasz. Thusor altal leirt szcenario full valid, de ugyanakkor sehogy nem lehet megkulonboztetni a csaladtagokat es a haverokat. Viszont igy nagyon sok penzt buknak, de ugyanakkor benne van hogy meg tobbet fognak az inkorrekt modon szankcionalt felhasznalok lemondasaival. Nem tudom mi lehetne jo megoldas.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vártnál sokkal kisebb, de így is jelentős az előfizetők elvesztése – ezzel párhuzamosan válik fizetőssé a jelszómegosztás.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest