Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
#1 Tigerclaw: nem csak raw képből tud dolgozni, hanem nagyon sok másikból is. lényegében nagyon sok gépből álló adatbázisa van, mindenféle az épp adott géphez és lencséhez tartozó laborban mért (szerintem elsősorban) geometriai torzításokat tudsz vele korrigálni. de nagyon sok másik hasznos funkciója van.
#2 Picturemaker: én a 7-er használtam, annak könnyű volt a kezelése
#4 M@trixfan: ennek hány ember nem örülhet
-
M@trixfan
addikt
"A fejlesztők a Microsoft Windows alá írt változat aktiválós részét teljesen átdolgozták, így az már sokkal kevesebb memóriát emészt fel, így a program elindulásának ideje is sokat csökkent."
Hát igen, a hasznos funkciók...

-
Yany
addikt
Azért néztem be ide, mert se a címből, se a bevezetőből, se utána nem derül ki, hogy mi a fütty ez a szoftver. Légyszi' bővítsétek a hírt, hogy ne csak "adat" hanem "információ" legyen belőle, köszi.
-
Picturemaker
őstag
-
Tigerclaw
nagyúr
Már csak azt kellene tudnom hogy mire jó ez a szoftver. Tényleg időnként lehetne ha nem is teszt, de legalább bemutató az ilyen egzotikusabb szoftverekből. (gondolom valami RAW feldolgozó lehet vagy ilyesmi)
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest