- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Raspberry Pi
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
pl a 34uc88hoz kepest, en is gondolkodtam rajta, de a 1.5x arat a +3.5 col nem nagyon eri meg. itt azert mar nem 20 vs 24rol van szo. a jatekfrissitesek annyira nem izgatnak, inkabb csak a panel minosege, de egy 32es pro monitorhoz mar nem volt "kedvem" meglatjuk milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Yany
addikt
Mihez képest. Sajnos nincs igazán alternatívája. Az első monitor, ami tényleg előrelépés lenne nekem, hogy Unityben frankón elférjek és a kis TechInt videóimat is kényelmesen szerkeszthessem. Szinte minden szuper vele, kivéve, hogy néha játszom is és a 75 Hz nagyon gyík és így az LFC-re sem alkalmas. Márpedig ha valahol, ekkora felbontásnál lenne értelme. Megvárom az új gen. paneleket, hátha lesz köztük nekem való, addig elevickélek az U2713H-val.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
arn
félisten
az nagyon tularazott de szvsz ez is jo esellyel joval dragabb lesz, mint a 34uc88 - valszeg belovik a ketto koze arban (900-1000 eur).
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Goblin12
őstag
Elírást a cikkben: A felbontás QHD --> az a QHD az WQHD.
Húú érdekel az az LG G-Sync.
5120×2160p --> EWUHD Extra Wide Ultra High Definition ilyet kérek G-Syncel.
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
Az finom. Én a legnagyobbal szemeztem, erre megjelent a hír, hogy már dolgoznak az új paneleken. Emiatt is az 1. hsz kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
És 24 collon is lesz ilyen monitor?
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
jedis
senior tag
Fuhhh ! Az a 21:9-es 4K--s cucc ott van a szeren ,
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
arn
félisten
Jah kozben megneztem, 144hz 4kt csak az 1.5os displayport es a 2.1es hdmi fogja tudni, amit eppenhogycsak veglegesitettek. A kov monitorokra es kartyakra talan rakerul.
-
arn
félisten
Mi az a max felbontas, amit egyaltalan 144hzel ki tudnak nyomni?
-
Ciccuka
veterán
Impozáns
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Kristof93
senior tag
3840*1600 görbe, 100 hz, freesync oled képernyőt szeretnék az LG-től.
-
arn
félisten
De jo, hogy par napja rendeltem uw 34es lgt...
-
berVi
senior tag
Ahh, na akkor most mar van 2160p daisy chain, van 2160p ultrawide, de a ketto egyutt termeszetesen meg mindig nem
Na akkor majd a 2019-es CES-en...
[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
Alakulgat a piac a felsőházban, éppen ideje.
-
Yany
addikt
34" 3440x1440x144hz freesync cuccokkal mizu?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Acer Nitro VG270bmiix Gamer Monitor!27/IPS/75HZ/Freesync/1ms/ZEroframe
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest