- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
haligali72 #6920 üzenetére
Most ingyen nem lehet már hetesről frissíteni, ha jól tudom.... Nekem amúgy 10-es a rendszer, de itt tudtommal többeknek is.
-
donmackó
addikt
válasz
Nem lesz probléma. Nekem a Linux Mint mellett van win10 pro, egy E5450-el támogatva. Csak az órajelben van különbség a két cpu között.
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Én amit találtam,aszerint simán mehet.Pl itt is a 906 os hozzászólásnál ami már régen volt ott is működött már a xeon/win 10 dolog.De ha már újra rakod egy próbát megér.Másnem ha gondod van vele,utána még rakhatsz 7-est is.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha többet szeretnénk kihozni régi LGA775-ös alaplapunkból és nem akarunk sokat költeni, tegyünk bele LGA771-es, négymagos Xeon CPU-t!
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest