- DUNE médialejátszók topicja
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
Ja, hát a HD2-nél is tapasztaltam, hogy a garanciás ügyintézés mindössze szoftverfrissítésből állt, és ugyanazt a f¤s verziót rakták fel rá, ugyanúgy fagyott. Az One X volt végre az első telefon, amire azt mondtam, hogy úgy jó ahogy van, mindent tud, amit kell, megkockáztattam, de megérte, nagyon ott van. Tegnap egy Galaxy 3-ason kipróbáltam a rootolást, nem olyan nehéz, majd a htc-re is megcsinálom, leveszem az órajeleket kicsit, aztán nem melegszik majd annyira.
-
X-Master
tag
2 GHZ-es mobil? Az milyen? kicsit lemaradtam. Az One X-et (32 gigás fehér) futárral együtt 116-ért hozattam tavaly novemberben, akkor ennél olcsóbb, nagy memóriás tegrás gépet nem találtam. Mindenképp Tegra 3-ast vettem volna, azokból pedig úgy hallottam az összes forrófejű. Kb. 10 éve nVidia fan vagyok, nem volt kérdés, hogy akkor telefonban is a zöldek terméke kell (kicsit ironikus, hogy a zöldet a környezetbarátsággal kötik össze, az nVidia viszont pont lesz@rja, mindig nyers erőre megy, mint az izomautók) ráadásul az One X az eddigiek alapján a legszerethetőbb telóm, érdekesmód az üzemidővel sincs bajom, és van hogy egy hónapig ki se volt kapcsolva, nem fagyogat, mint a HD2, igaz az wm-es volt, legrosszabb döntéseim egyike, az One X-et viszont imádom, a melegedésen kívül nincs bajom vele. Ha pedig olyan tartós is lesz, mint a 6680-asom, akkor ezután is HTC-t veszek. Öreg Nokiám már a 8-adik évébe lép, és tökéletesen üzemel, még akkuja is eredeti és 4-5 napot simán bír.
-
X-Master
tag
Biztos jók lesznek a 3 GHz-es telók, csak azbesztkéz kell hozzá. Dead Space alatt majdnem elégett a kezem az One X-en, pedig az csak 1,4-1,7-en megy. Tehetnének már bele valami ventit, mint abba a kínai projektoros telefonba, engem nem zavarna, úgyis csak játék alatt forogna.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest