- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forrmell.enn
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
"hivatalosan 8100x3000 a felbontása a szemnek"
Na ezt a számot meg honnan vetted?
Ilyet szerintem nem lehet kijelenteni, ugyanis egy felbontási értékben nincs benne a legfontosabb tényező a távolság. Ha azt mondod, hogy mondjuk 2m-ről ennyi akkor ok lehet, de nem mindenki pontosan 2m-ről néz egy kijelzőt.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
#16939776 #60 üzenetére
Hát nem tudom, számomra a 60hz-ről (G-sync nélkül) 144-re G-synccel (160 turbo amit nem szoktam használni tartósan) való váltás azért kellemes volt számomra. Az ebben a váltásban szerzett tapasztalat mondatja velem azt, hogy igen is a nagyobb frissítés bejön nekem, de el tudnék viselni még nagyobbat. Egyszer egy VRR kijelzőt is kipróbálnék, de gondolom ugyanaz, minta G-sync vagy tévedek? De egy kétszer ekkora frissítést is megnéznék normális szinkronizációval, szerintem azért 280 hz már komoly lehet. Csak hát az FHD felbontás kevés, mindent meg nem lehet ugye...
-
Dyingsoul
veterán
Én most nem a fúziós frekvenciáról beszélek és a cikk sem erről szól. Ha tudod, hogy mit jelent ez a fogalom, akkor nem értem miért kevered ide mert ez kb olyan, mintha a Nordschleife világbajnoki köridőkről beszélgetnénk és azt mondanád faterod Ladájával is el tudtok menni Budapestre.
Én mindig ugrom az ilyen kijelentésekre, mert számomra a 60hz borzasztóan kevés, a 144hz-en és a 160-on is azt látom, hogy lehetne folyamatosabb a kép... Nagyobbat én magam nem próbáltam otthoni környezetben, de magamnak simán el tudnék képzelni 300hz+ monitort.
Amikor ez a vita feljön mindig kikeresem a kapcsolódó kutatásokat, bizonyítékokat de most nem fogom. Minden megtalálható a neten, aki saját magán nem érzékeli ezt és nem hiszi el, hogy az emberi szem és az agyunk képes érzékelni 100 hz fölötti is a monitoron a képfrissítést és a képkockák váltakozását az nézzen utána a neten de valótlan dolgokat ne állítsunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Gyúrósok ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- MSI Optix G24C 24 Full HD 144Hz ívelt gaming monitor
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest