Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAgold
senior tag
hmm, tetszik
"Miért imádják az aranyat? Nem lehet megenni..."
-
MA!rtin
tag
Nekem ez egy icipicit drága
Okostelód 8 mag nélkül mondd mit ér, a 8 magod sok RAM nélkül mondd mit ér, a sok RAM-od 6 inch nélkül, a 6 inch QuadHD nélkül mondd mondd mondd mondd mit éééér...
-
Valdez
őstag
TN panel
-
arty
veterán
ennyiért TN panellal egy vicc
egy jó IPS-es, 3D-s, 42"-s kijelzőt (led lcd tv) kapsz az ársávban... igaz, gsync nélkül.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
bitblueduck
senior tag
Lehet, hogy ez csak az én szegénységemet mutatja vizuális igények terén, de nekem a vsync is megfelel, eddig soha nem volt gondom vele, kis akadásokat max radeon driver miatt láttam eddig. így egy TN panel minőségét sokkal nagyobb gondnak érzem, mint amit a gsynccel megoldani próbálnak.
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
félisten
G-sync avagy így sózzuk rád 2014-ben TN panelt.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
27 colon TN panel, hááááát.
Make Asia Great Again!
-
BlackSoft
addikt
Azért, mert 3x simább a kép. De ezt itt a nagy IPS fanok (kinek nem inge ne vegye magára) még a büdös életben nem láttak 60-nél magasabb frissítésű TN panel-t, ezért rá vágják, hogy szar. Amióta 144hz-et használok, a 60hz-es monitoron a windows-ban még az egér is úgy laggol hogy nehéz irányítani, mintha input lag lenne... És fps játékokban V-Sync nélkül a tearing nem nagyon jellemző 120hz felett, úgy és olyan gyakran, mint 60hz-nél, ráadásul ezt a G-Sync még csak javítani is fogja.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
tecsu
addikt
Egy gamernek csak hátrány az IPS. Jóval lassabb, mint a TN, a színhűség pedig, egy játéknál... lássuk be, nem sokat ér.
Sajnos az IPS nem mindenben jobb, mint a TN. Ez tény.https://www.youtube.com/watch?v=F7uwRuF6pYw
-
Sinesol
veterán
válasz waithEard #10 üzenetére
ja most is egy u2312-n nezem a forumot, megvan mar 1 eve kb
De jatekra szarabb mint a regi Lg tn-es 2ms valszidövel.
Elmegy ezen is a játék nemgáz de azert lehet érezni. Igaz mostanaban nem Fps-t tolok már hanem inkabb Moba-t és azert se fontos mar annyira a valaszidö , de még itt is erezhetö habár nemszamit sokat annyit a kategoriaban.
Viszont ha fps-t jatszanek multiba napi 4-5 orat teamben mint régen akkor azert gázos lenne...kifolyna a szemem konkretan egy ips elött[ Szerkesztve ]
-
-
jozsef8
aktív tag
Azért a TN panel elég furcsa ennyiért Jobban örülnék, ha a 4k-s modellek érai esnének. De sok sikert nekik!
-
Sinesol
veterán
Ez a kommented jol mutatja hogy casual gamer vagy
Ha napi szinten jatszanal teamben fps-t akk hamar rajönnél miert is baj az ips
Anno a crt utan az lcd is elég érdekes volt...tn utan ips is hasonlo....de persze szigoruan gamer szempontbl nezve.
Minden más téren jobb az ips ezt nem vitatom, de az ips ma inkabb alatalanos dolgokra jo mig ezek a tn maradvanyok mar inkabb gamer celhardverek amig nincs eletkepes alternativa, habár ez sem igaz mert eizoban mar van jo gamer monitor ami nem tn-es csakhát sulyos árakon, láttam játék alatt és hát valami istenkirály képe van...de az ár az baj[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
definiáld a gamert!
az igénytelen, magára és a nézett képre semmit sem adó ultrakocka? te rá gondolsz?mert szerintem én is gamer vagyok (sokat játszok) és nem tudnám elviselni a TN panelt (kösz, volt elég, de már 26" méretben is okádék a képe)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
X Factor
addikt
Értem amit mondtok, csak ennek ellenére azért ha végig zongorázzuk a pro gamerek rigjeit, akkor azért nincs ekkora TN dominancia.
arty Ő azokra a játékosokra gondol, akik ezt akár versenyszerűen, vagy jobb esetbe szinte már pénzért játszanak.
Értsd ha én is mondjuk ötöd magammal counter strikoznék netes ligákban esténként, könnyen lehet h. mindent annak rendelnék alá pc szempontból h. jobb eredményem legyen, kelljen ehhez low graph, nagyon jó füles, más lan kártya, vagy akár egy TN 144hz-es monitor.
De nem ilyen vagyok Belövöm én a nem tudom hány ms-s 60hz-es régi S-PVA-mal is
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
[CsuCsu]
őstag
S-PVA panel bezzeg senkinek eszébe sem jut már.
Pár csúcs EIZO-n kívül sehol sem látni. Pedig imádom. 6 éves Dell, le nem cserélném.
-
keIdor
titán
válasz BlackSoft #18 üzenetére
Vica Versa, a 120Hz-es huszároknak is ajánlott megnézni egy IPS-t és használni azt huzamosabb ideig, utána a TN kifakult lesz.
Továbbá 60Hz-es monitoron 60Hz-en sokkal simább a kép, mint egy 120/144Hz-esen amit lekorlátoztál és rávágod, hogy akad, az persze.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
kromatika
veterán
Ennyiért TN panel felejtős számomra.
-
TTomax
félisten
27" 1920X1080,650dolcsi... NEM...inkább akkor ezt 800 dolcsiért... 1440p,120Hz, Gsync,1ms,usb3
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
-
Sinesol
veterán
Nem igazan ertem honnan ez az elkepzelés hogy a gamer igenytelen
Lehet szép az ips képe de mire meglatsz egy hardcore gameban egy enemyt, mar reg lelöttek a késés miatt, hiddel vannak olyanok akik 1-2mp alatt 2-3 fejest lönek csak ugy reflexböl ugras közben....na ott kitörölheti az ember az ipssel, de persze jo lenne ha IPSben is lenne gamer panel dehat az eizonal is inkabb VA-ban gondolkodnak az viszont tenyleg jo csak bajos az ára
Viszont Battlefield sorozatot nem probaltam, az olyan lassabbnak tünik lehet ott belefér az Ips...Visszaterve a kerdesre ahogy utanad is irta vki, én azokra gondolok akik neten csapatban versenyszerüen jatszanak...nem kell feltetlen penz is keresni vele, a lényeg a szervezett game...
[ Szerkesztve ]
-
LordX
veterán
AMD FreeSync: "Using two Toshiba Satellite Click notebooks purchased at retail, without any hardware modifications, AMD demonstrated variable refresh rate technology."
-
TTomax
félisten
TN meg TN között elég nagy difik vannak,ez nem éppen a silány fajta lesz,de csak tippelek... Nem tartom valószinünek,hogy IPSben lesz gsync monitor,és föleg nem 60Hzen.... mindenki eldönti magában mi a fontosabb,a ragyogó színek,vagy a gyors synces monitor,te az elöbbit részesited elönyben,én az utóbbit...szerencsére nem vagyunk egyformák,mert akkor vagy neked ,vagy nekem nem lenne már feleségem
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
[CsuCsu]
őstag
2408WFP. Örök darab. Viszont örömmel látom, hogy az U2414H újra visszatért a combos alumínium állványhoz. Sokáig még abban a kategóriában is műanyaggal bohóckodtak a 2408WFP után. Prémium monitor ne úgy nézzen ki, mint egy Orion tévé. Az se baj, ha drágább miatta, szerintem sokan úgy vannak vele, hogy megér nekik egy extra összeget a minőségi kivitel. Apple-t is ezért szerettem meg laptopban, az unibody alu ház mindent ver.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Ezzel egyet értek, nem mindenki érzi ezt szükségesnek, én viszont pont beletartozom.
(#20) bdlackoo: 1ms
(#30) Keldor papa: Használtam már 1440-es IPS-t. Szép, jó, nagy felbontás. 3D-vel foglalkozom, látom előnyét, és nagyon jó dolgozni vele. De játszani nekem kevésbé élvezetes rajta (nyersen szóval szar rajta játszani), dolgozni viszont TN 1080p-n is gond nélkül tudok, így inkább ez.
(#32) TTomax: Miiiiiiiii?! Erről én miért nem tudok? Ez abszolút shut up and take my money! amint kapható lesz
(#36) TTomax: +1 Hajlandó vagyok lemondani a szebb színekről a tiszta, és folyamatos játékélmény javára.
[ Szerkesztve ]
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
bunfi
őstag
Vagy azzal sem, tekintve hogy az AH-IPS Dell 2413 Game Mode-ban 9ms-et tud... és hogy ez mennyit számít a játékban, az kattintgassa végig ezt és gondolja végig, tényleg az a 10-20 ms számít majd, ami az ultraalacsony imput lag ad?
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
siriq
őstag
Igy faradtan hajnalban a tesztoldalon siman osszejott 125 ms tobbszor is....
Az atlag az oldalon 215 ms.
Igen +10-20 ms erre meg rajon az sok.[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
-
Rasiel
senior tag
Hogy ON is legyen: 650$-os ár az elég húzós ehhez a monitorhoz. 27" képernyőméret, 1080p-s natív felbontás, TN panel, bemeneti késés ugye nem ismert. Hiába a csábító 144Hz-es képfrissítési freki plusz az Nvidia G-Sync ez így eléggé vérszegény.
(#30) Keldor papa:"Vica Versa, a 120Hz-es huszároknak is ajánlott megnézni egy IPS-t és használni azt huzamosabb ideig, utána a TN kifakult lesz."
Főleg egy jól kalibrált WCG-s monitor után.Nem tudom ki hogy van vele, de nálam a játékélményhez hozzátartozik az is, hogy a monitor színei a helyén legyenek. Persze megértem én, hogy jobb a 120, 144 Hz, ezt nem vitatom, de én 60-al is jól megvagyok, játékoknál már így is folyamatosnak érzem a képet. Multizni nem multizok, hardcore gamer finoman szólva sem vagyok. Aki a komoly gamerkedésből él, annak nem lehet rossz választás egy ilyen speckókkal rendelkező monitor, természetesen normális áron. De nem hinném, hogy egy ilyen kijelző megvétele után drasztikusan javulna valakinek a statisztikája multi játékok alatt.
Arra meg szerintem ne számítsunk, hogy majd a közeljövőben előrukkol valamelyik gyártó a cikkben felsoroltak közül egy olyan monitorral, ami mondjuk 27"-os, 1440p-s (írhatnék ide nagyobb méretet és 4k-t is, de az már szépen megdobná az árat ), IPS paneles (glow nélkül-->mert ugye volt, aki ezt is nehezményezte), G-Sync, ultra alacsony input lag és válaszidő, pluszba mindezt 150k-ért hozzánk dobják.(#22) Sinesol: Pedig az U2312HM a legjobbak között van játékban, ha az IPS-eket nézzük, biztos vagyok benne, hogy a legtöbb TN paneles monitornál is jobb. Viszont a régi LG monitorod input lagjára azért kíváncsi lennék, ha már ennyivel rosszabbnak érzed a Dell-t.
[ Szerkesztve ]
-
JanR
addikt
Mi ez az eszeveszett nagy baromság, hogy az IPS panelos monitorok laggolnak, meg akadnak 60Hz-n? Nemár.. legalább azok írjanak "tényeket" akik tisztában is vannak azzal amit írnak.
-
Sondi1986
addikt
AMD megoldása sokkal egyszerűbb lesz és olcsóbb. AMD FreeSync egy ingyenes alternatívája az NVIDIA G-Sync
Az nvidia látszik megint csak magár gondolt. De az AMD-nek muszáj úgy terveznie hogy nvidiásoknak is jó legyen, mivel többen vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest