Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz BlackSoft #18 üzenetére
Vica Versa, a 120Hz-es huszároknak is ajánlott megnézni egy IPS-t és használni azt huzamosabb ideig, utána a TN kifakult lesz.
Továbbá 60Hz-es monitoron 60Hz-en sokkal simább a kép, mint egy 120/144Hz-esen amit lekorlátoztál és rávágod, hogy akad, az persze.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
válasz BlackSoft #61 üzenetére
Itt van a szomszéd szobában egy 120Hz, tudom milyen, még csak az sem volt az az olcsó TN, de nem vagyok tőle elájulva. Amivel most pont játszol, Skyrim, na ott hiányoznának a rendes színek, de kinek mi, nem vagyunk egyformák.
Multit csak példának hoztam fel, hogy hardcore gamernek kell a 3ms-al gyorsabb kép, hát ugyan nem játszom versenyszerűen de ugyanúgy bárkit lelövök.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest