- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az rendben van, hogy csak egy szint felett van a mobilokban LDAC, eleve a procit is pluszban leterheli a több adat. Viszont maguknál a fülhallgatóknál és hangszóróknál nem tudom, mekkora lehet az elterjedtsége a szabványnak, egyáltalán van-e még a Sonyn kívül más is, aki foglalkozna ezzel?
És ha mondjuk van már egy jó minőségű fejesed, ami történetesen vezetékes, akkor csak azért venni egy wireless-t is, hogy működjön az LDAC, amihez hasonló minőség már eleve van kábellel, plusz ráfordítás nélkül, nekem pazarlásnak tűnik.És a lemerülésre mégis hogyan ellenérv az, ha megrántod a kábelt?
Meg szuper, hogy tudod tölteni a mobilról a fülest, igen, ha olyan mobilod meg olyan fülesed van, ha meg nem, akkor így jártál.turbuczn:
Én egy ilyesmi töltőt használok most is mindenre.
Van egy nagyon masszív USB C - Lightning kábelem az iPhone-hoz, meg egy nagy terhelhetőségű USB C kábel + MagSafe adapter a laptopomhoz, meg innen töltöm a Micro USB-s power bankemet, meg van még egy USB C-s kábelem, ha az is kellene valamire. Tökéletesen működik minden vele, pedig se a laptopom, se a mobilom nem type C-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest