Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• FLD1987

aktív tag

válasz Egon #30 üzenetére

Azért a te hozzászólásodhoz írtam az én hozzászólásom, mert írtál a jelszó hosszúságról. Szerintem nem zavaros, amit írtam, csak kiírtam a lényeget a Microsoft fiókból és írtam hozzá több mondatot. A lényeg az, hogy valaki nálam próbálkozott és az IP cím alapján Los Angelesben volt. Sikertelen volt a próbálkozás, de nem tudom, hogy a jelszóm találta ki, vagy csak valamivel próbálta feltörni a fiókom.

• FLD1987

aktív tag

válasz Egon #16 üzenetére

2020.12.16. 2 óra 53 perckor valaki megpróbált belépni a Microsoft fiókomba az Amerikai Egyesült Államok területén. A fiókvédelem szerint nem volt sikeres a belépés és nem kell semmit csinálnom. A mobiltelefonomon a Microsoft Authenticator nevű szoftver jelezte, hogy valaki beakar lépni az Amerikai Egyesült Államokban a Microsoft fiókomba és 2 választási lehetőség volt. Az egyik lehetőség, hogy engedélyezem a belépést, a másik lehetőség pedig az volt, hogy elutasítom a belépési kérelmet. Mivel nem én akartam belépni, ezért elutasítottam a belépési kérelmet. A bejelentkezési tevékenység oldalon szerepel Los Angeles a térkép részen. Azt nem tudom, hogy hogyan tudta valaki a Microsoft fiókom feltörését megpróbálni, mert hosszú jelszót használok és van benne szám, különleges karakter és 10 karakternél hosszabb a jelszó. Pontosabban 16 karakteres. Próbáltam 16 karakternél hosszabb jelszót létrehozni, de a Microsoft a weboldalon csak maximum 16 karakteres jelszót enged létrehozni a weboldal szerint.
    Ez volt az IP cím a Microsoft szerint: 23.254.88.146
    Belépés helyszíne az IP cím alapján: United States, California, Los Angeles
    Belépéshez használt eszköz: Windows
    Belépéshez használt böngésző: Chrome
    Fiókalias: (e-mail cím)
    Munkamenet-tevékenység: Helytelen jelszó
    Fiókvédelem üzenete: Nincs semmi probléma. A bejelentkezési kísérlet sikertelen volt, így nincs szükség a jelszó módosítására.

Új hozzászólás Aktív témák