- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a te hozzászólásodhoz írtam az én hozzászólásom, mert írtál a jelszó hosszúságról. Szerintem nem zavaros, amit írtam, csak kiírtam a lényeget a Microsoft fiókból és írtam hozzá több mondatot. A lényeg az, hogy valaki nálam próbálkozott és az IP cím alapján Los Angelesben volt. Sikertelen volt a próbálkozás, de nem tudom, hogy a jelszóm találta ki, vagy csak valamivel próbálta feltörni a fiókom.
-
2020.12.16. 2 óra 53 perckor valaki megpróbált belépni a Microsoft fiókomba az Amerikai Egyesült Államok területén. A fiókvédelem szerint nem volt sikeres a belépés és nem kell semmit csinálnom. A mobiltelefonomon a Microsoft Authenticator nevű szoftver jelezte, hogy valaki beakar lépni az Amerikai Egyesült Államokban a Microsoft fiókomba és 2 választási lehetőség volt. Az egyik lehetőség, hogy engedélyezem a belépést, a másik lehetőség pedig az volt, hogy elutasítom a belépési kérelmet. Mivel nem én akartam belépni, ezért elutasítottam a belépési kérelmet. A bejelentkezési tevékenység oldalon szerepel Los Angeles a térkép részen. Azt nem tudom, hogy hogyan tudta valaki a Microsoft fiókom feltörését megpróbálni, mert hosszú jelszót használok és van benne szám, különleges karakter és 10 karakternél hosszabb a jelszó. Pontosabban 16 karakteres. Próbáltam 16 karakternél hosszabb jelszót létrehozni, de a Microsoft a weboldalon csak maximum 16 karakteres jelszót enged létrehozni a weboldal szerint.
Ez volt az IP cím a Microsoft szerint: 23.254.88.146
Belépés helyszíne az IP cím alapján: United States, California, Los Angeles
Belépéshez használt eszköz: Windows
Belépéshez használt böngésző: Chrome
Fiókalias: (e-mail cím)
Munkamenet-tevékenység: Helytelen jelszó
Fiókvédelem üzenete: Nincs semmi probléma. A bejelentkezési kísérlet sikertelen volt, így nincs szükség a jelszó módosítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged