Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Remélem azt a marhát eltávolítják a fejlesztők közül aki anno kitalálta, hogy a fegyverekhez való kiegészítők csak bizonyos szint után legyenek elérhetőek.
A másik szuper ötlet, meg a kössük pályához a cuccokat.Egy hónapja néztem Gulf of Oman a holdba sincs a szerókon, nesze neked, szerezd meg a fegyvert.
Párszor már megcsapkodtam volna a mókust ezért az idióta ötletért. -
-
Devilstudio
tag
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #110 üzenetére
Csak az nincs pc-re.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #102 üzenetére
A bf alapjaiban multi orientált sorozat.
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
Dilikutya #96 üzenetére
Szerintem semmi az EA nagy ívben tojik már rá, hivatalosan már nem tudnál vele játszani csak local szerveren.
ennyi van:
"This web site is not endorsed by or affiliated with Electronic Arts Inc. or DICE."
"Ezt a webhelyet nem támogatja az Electronic Arts Inc. vagy a DICE." -
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs #99 üzenetére
A BF3-ban nem sok rombolhatóságot tapasztaltam. Ellenben a vadászgépes küldetéstől a víz kivert billentyűzettel. Itt viszont tényleg elég jól rombolható minden. Bár statikus, mindig ugyanúgy rombolódik, de így is látványos. És jópofa, hogy a tankkal mindenen átgázolhatsz. Fán, bokron, házakon, a ház ráomlik a tankra is.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #99 üzenetére
Pedig pont BF3-ban vették vissza a rombolhatóságot BC2 után.
Emlékszem bc2-ben waron átlehetett futni pár medic gl kombóval 1-2 pályán és beszorítani az ellenfelet. -
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs #95 üzenetére
Nekem tetszik. Nyugodt, nem rohanós játékmenet, régi fegyverek, tetszik, hogy végre egy Mark IV-et is irányíthatok, grafika is szép, a környezet pedig porig rombolható. Ja, a multiját eszemben sincs elindítani.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #95 üzenetére
Én vártam vele, engem nem győzött meg.
Pedig anno cod1, és cod2-be beleraktam pár ezer órát, még a clanbase-es időkben.
Sok apró idegesítő dolog van benne, és bug. -
ADAM1337
nagyúr
BF4 folytatását várnám, a bf1 nagy csalódás lett.
-
-=MrLF=-
senior tag
válasz
szupermacs #90 üzenetére
[https://battlelog.co] Battlefield 2 és 2142 ingyenesen játszható.
Regisztrálsz letöltöd és megy![BF2 topik]
-
-
-=MrLF=-
senior tag
+1 Ha véletlenül játszom én is a BF2 veszem elő! Ezután elszúrták a commander módot teljesen.
Ide visszatérhetnénk, el tudnék képzelni egy térképen mozgatható anyahajót commanderként például, érdekes lenne. Térképen kívülről érkező levadászható bombázók stb. na abba hagyom.Nekem a pl. a fegyverek és egyéb vackok fejlesztése nem hiányzik, legyen feloldható és mindenki tolja ugyanazzal és lássuk ki a jobb.
Jó hogy életben tartják, ha már az EA letolja, ráadásul tök ingyenes.
-
captainm
tag
Remélem a 90-es évek sivatagi hadviselését veszik elő! Attacama desert és Arica harbor stílusban
-
Fitzgerald
veterán
Vagy II. VH vagy Vietnám legyen.
-
ddaydome
senior tag
A Battlefield lett az új Need For Speed!
-
ViZion
félisten
válasz
szupermacs #80 üzenetére
Nekem egy szeró volt/van csak amikor néztem, azon nyomom néha.
-
petison
tag
Hát szerintem a BF2-óta nincs tuti jó széria. Mondjuk a BC2 jó kis színfolt volt.A BF3 elment egy kis szódával.
De aztán vége lett a mókának.... -
lofagi
addikt
Szerintem tök mind1, hogy milyen időszakot ölel fel a játék, az kell a népnek,hogy sok mindent lehessen benne csinálni. Ez volt a lényeg mindig is a BF sorozatnak, az 1-ben nagyon le lettünk redukálva szerintem. Több testreszabhatóság kell, amiben nem a megszerezhető skineket értjük.
-
Z10N
veterán
Pff. Csak a bc3 erdekel. A mai napig bc2-t eloveszem es xboxon a bc1-t.
-
wjbhbdux
veterán
A kezdeti lelkesedés után azért eléggé megcsappant a játékosok száma, Steamen a top 25-be se férne be a BF1. Azért azt ki gondolta volna, hogy mondhatni újoncként a Rainbow6 Siege játszva maga mögött tudja tartani a nagyágyú Battlefieldet.. Valami akadozik a megjelenés utáni támogatással a BF4-en végzett kivátló munkájukhoz képest.
-
válasz
Németh Péter #52 üzenetére
Ez is érdekes volna.
-
válasz
Kisgépkezelő #11 üzenetére
Igen! Abszolút igaz! A koreai háborúról nem készült még (ismert/A-kategóriás) játék, miközben számos kiváló filmet ihletett. Vagy Vietnam-előzmény, indokínai "mocskos" háború a franciákkal / franciák ellen.
-
szente80
aktív tag
Remélem azért hozzájuk is eljut ez a sok "kívánság" és próbálnak aszerint megalkotni valamit.Egy pl. A 6 koncentrációs tábor fogjait kimenekítő single résszel amivel emléket is állíthatna a holokauszt áldozatainak és amivel talán más hogyan alakult volna a háború alapozva shindler listája filmre
-
ViZion
félisten
Jah, sajnos az ET:QW és a 2142 is "túlkomplikált", nem írta, h merre menj, nyomj X-et, gugolj le... lehet tényleg csak ezekre van igény már?
Ami még jó volt a bf 2142 northern strike-ban, h volt olyan map, hogy kilőtték a helit és a világ végéről lehetett sétálni, mire járműhöz értél, lement a nap
Az orosz szövegek mai napig etalon nálam: [link]
NS Járművekről videó: [link] és az a rohadék önjavító tank, azzal a b*ott sok ágyúval: [link]Igen, vissza kellene hozni a taktikát is a játékba, durva spawn időkkel, vagy limitált respawn-al. Ezért is toltam az MWO-t, ott nincs respawn, ill. van játékmód, ahol több gépet vihetsz, ha kilövik, akkor indul a következő, de nem korlátlanul. Másik lehetőség a HotS-féle büntetés: a spawn idő megnyúlik rendesen, a kör felén túl az ember már kínosan ügyel rá, h ne írtsák ki. A RAMBÓ Istvánok meg pihennek, ha sokat hullanak, ennyi.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Korea legfeljebb valami ilyesmi téli bulit rendez mostanában, de olimpiát nem hinném. Viszont a koreai háború eléggé hasonlított a második világégésre. Kicsit olyan, mintha mondjuk egy alternatív múltban Németország legyőzése után nem bírtak volna lenyugodni és még egymást is lerendezik a szövetségesek, csak itt oroszok helyett kicsi sárga emberek harcoltak a vörös oldalon, szovjet fegyverekkel, szovjet doktrina szerint egy földrésszel odébb.
De felőlem fiktív sztori is lehetne, hogy Zsukov és Eisenhower összerúgják a port, és a II. után rögtön jön a III. világháború is. Lehetne mondjuk az a címe, hogy Battlefield: Red Alert. Úgyis az EA-nél vannak a C&C jogok. Lehetnének benne vicces cutscenek is valódi színészekkel, hülye mű orosz akcentussal, az feldobná a singleplayert is. -
Még csak találgatások vannak ugye? Tehát konkrétan nincs meg miről fog szólni?
-
antikomcsi
veterán
Ez a mostani háborús film jó lenne!
Annyi kéne, hogy a Németekkel kelljen a Francia - Angol bagázst beleverni a tengerbe!
Földi, légi, vízi missziókkal, és brutálisan jó grafikával, fizikával.
-
Def26
félisten
Végre jöhet normális bf rész.
-
Scholes9
nagyúr
Úgy is lehúzzák a népet majd...
Amúgy BC 3 jöhetne.
-
Gainka
őstag
Szerintem BF 5-lesz(ugy értve 4 fojtatása), ez a háttér a 3. 4. részéhez hasonlít.
-
ChuckyCheese
tag
BC3. A BC2 jó volt.. Az még nem az a tipikusan mai ideggörcs stílusú egér rángató agyatlan stílus volt..
-
Tyrel
őstag
Áh, mennyi emlék...
Az az EMP lövedék is tök állat volt, főleg mikor egy csapatszállítón voltál utas és telibe kaptak eggyel, aztán elkezdtetek zuhanni te meg azt nézted hogy a pilóta kiugrott-e már vagy úgy érzi hogy össze tudja szedni mielőtt "leszálltok".
Meg az a drop pod-os téma is tök jó játékelem volt, főleg hogy az APC-kből is ki tudtad lőni magad drop pod-al. Annyi játékelem volt benne ami a többiben nem, egyszerűen nem is értem miért nem vitték tovább... bár, elnézve a piacot ill. a többséget, mindig az egyszerűbb, butább játékok a népszerűek... véletlen se legyen ám benne semmi extra taktikus eszköz vagy játékmechanika, az nem kell ám... ma már az a "jó" játék amire 1 hét alatt rá lehet unni és többet a hátad közepére se kívánod...
Na meg igen az a hovertank (az öreg Nekomata), hát hogy azzal milyeneket lehetett osztani, te jó ég! Mikor az eredeti irányodba tovább sodródva fordulatból felkapattad az elejét az út széli dombra amitől pont annyival feljebb tudtad emelni az ágyút hogy lekaphasd az égről az ellenséges vadászt, és amikor ez sikerült is, azt a feelinget egyetlen BF se tudta megközelíteni sem azóta.
No meg ha már megint a járműveknél tartok szerintem az a pajzs egy kegyetlen jó ötlet és játékelem volt. A többi BF-ben beülsz egy akármibe, aztán jön a jó esetben hiper-szuper HOTAS-os, rossz esetben aimbot-os helikopter, megsoroz a szarjaival és annyi volt, semmit nem tehetsz... 2142-ben meg ha füleltél és hallottad mi készül ellened, aztán pont jókor húztad fel a pajzsot (nem volt OP, elég jó érzék kellett a megfelelő időzítéséhez) akkor túlélhetted a rajtaütés-szerű támadásokat és volt esélyed felvenni a kesztyűt.
BF1-ben pl. számtalanszor döglöttem meg úgy, hogy fogalmam nem volt mi történik körülöttem vagy még inkább abszolút semmi eszközöm nem volt egy fair küzdelemre (me se védelmi se támadó eszközöm nem volt az ellen ami épp jött) - a BF 2142-ben ez sokkal ritkábban történt, kis szerencsével még azt is túl lehetett élni - akár gyalog is - ha a titánról úgy rendesen megszórtak, csak figyelni kellett... BF1-ben hasonló helyzetben látod előre, hogy meg fogsz halni, de semmi eszköz nincs a kezedben ellene.Tovább lépve a nosztalgiázáson, szerintem az új Battlefront miatt esélytelen hogy a 2143 legyen az új BF, nem hiszem hogy ki akarnának hozni 2 sci-fi lövöldét egymás után...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tatararpad #58 üzenetére
4 pálya volt, és igen csak PS3-X360 kombóra adták ki. Készült PC-re is, de lelőtték a fejlesztést.
-
kretenallat
senior tag
válasz
AxBattler #54 üzenetére
Nekem bejött az első világháborús téma, szerintem a hangulat remek és tényleg teljesen különbözik a második VHtól, de valahol a játékmenetnél elcsúszott számomra az egész. a trailereknél úgy voltam, hogy ez az, ez kell nekem, aztán kipróbáltam és ott is hagytam...
nekem is BadCompany3 kellene a boldogsághoz, az egyetlen rész, amit kvázi teljes áron vettem meg, pedig az ingyen bétát volt lehetőségem alaposabban kipróbálni. (ellentétben más részekkel, ahol ez csak elvette a kedvem...)
-
tatararpad
őstag
BF 1942 remake. Mondjuk ma már bukás lenne a játékmenetével, de én szeretném.
-
válasz
Stauffenberg #49 üzenetére
BC2-őt ugye ott hagytuk abba, hogy az oroszok megindulnak délre Alaszka és Kanada felől... ezt a sztorit szvsz simán folytathatnák.
BF1-et nem fikázom, csak nekem nem jön be a korhangulat. Ez van.
-
Nekem nagyon tetszene egy modern kori maffiaháború is, mindenféle egzotikus kasztokkal, pl. japán jakuzák, szicíliai maffia, kolumbiai drogbárók, felfegyverzett parasztok, rendőrök katonák.
Ugyanakkor bejönne egy sima hidegháborús proxy hadszíntér, valahol a közel keleten.
-
szente80
aktív tag
Én egy hidegháborús részt megnéznék :-)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
AxBattler #48 üzenetére
BTW nekem a Battlefield 1 tematikája nagyon bejön (és hiába a sok fikázó, sokkal többen vannak, akiknek ez most üdítőbben hatott, mint egy újabb modern kori BF), de ha már korszakot kell váltani, akkor tökre megnéznék egy késő hidegháborús konfliktust USA - Szovjetunió témában.
Az első Operation Flashpoint is 1985-ben játszódott, de kicsit más stílusban (RTS) a World in Conflict is nagyot ment azzal az alternatív sztorival, hogy 1989-ben a Szovjetunió megtámadta az USA-t.
Király hangulatot lehetne csinálni, elvégre a Bad Company is egy elképzelt amerikai - orosz háborúról szól, na ezt át lehetne ültetni a nyolcvanas évekbe (zenék, környezet, épületek) és hidegháborús kontextusba. Mondanom sem kell, ezt is 32 fős mapokkal.
-
válasz
Stauffenberg #47 üzenetére
+1
A BC2 pályái pont ideálisak voltak, méretre, dizájnra, stb-re: nem olyan kis dühöngők, mint a CODban, de nem is akkora földrészek, mint a BF2/3/4 térképei. -
Stauffenberg
nagyúr
Bad Company 3-at akarok!
Nekem a BC2 volt a valaha készül legjobb BF. Imádtam és csak a BF3 érkezésével jöttem rá, hogy miért éreztem annyival jobbnak, mint a korábbiakat (a sima BC nekem nem volt meg, legalábbis multiban). Hát a 32 főre tervezett multis mapok miatt!
Sokkal jobban játszható a játék 32 fővel, de egy 64 fős mapon hiába korlátozod le a létszámot, akkor az meg üres lesz.
Nagyon szeretem a BF1-et is, de sajnos itt megint érzem azt, hogy túl sok a 64 fős multi.
-
ViZion
félisten
+1 a BF2143-ra!
szeretnék ismét titánokra vadászni, hoovertankkal repeszteni, meg a walker is elég király volt. Ejj, de sokat toltuk! Sokáig az egyik legpörgősebb topik volt itt a játékok között. Ezzel a játékkal értem el a napi 8 óra feletti átlagot játékidőben...de nem voltam függő
[link] -
DiamondBack
senior tag
Teljesen mindegy mi jön a Battlefield név eladja. És jó is lesz mindegy mi lesz
Csak a Hardline-t vonalat nehogy előszedjék valahonnan. Én szvsz örülnék egy jövőben játszódónak, sok kütyüvel, járművel, változatos kasztokkal.
-
falijja
őstag
Nagyon remélem, hogy a bf4 folytatása lesz, az az igazi bf..!
Elég volt már ezekből a vakvágányokból.. -
Enton
addikt
Nade ezeket az adatokat ha felvisszük idősikra akkor nekem is az jön le hogy a bf4 a tutibb választás. Most persze megkérdezhetjük melyik a fontosabb az ea részéről:
- Nagyobb tömeg az első egy évben(megjelenéstől az uccsó fizetős tartalomig) és utána a megmaradt játékosszám hosszutávon való utánpótlása/szintentartása.
vagy
- Minnél rövidebb idő alatt minnél nagyobb maximális vásárlót bevonzani.
Meg még pl lehet pár variáció ezen a téren de szerintem az eleddig tudnivélt eladási adatokal és az ebből számított bevételi adatokból neked a bf4 tűnik a tutibb biznisznek. Persze itt hozzájön az is hogy bf1 még csak most tölti az első évét sokáig lehet még nyúznia a playereknek és így nincs is annyira nagyvolumenű adatunk a jövőjét illetően. Mennyire is lesz időtálló a első WW a jelenkori háttér ellenében.
-
Enigma1945
őstag
Én egy olyan Bf-nek örülnék a legjobban, amiben minden benne van, amiket az eddigi részekben szerettünk.
Izgalmas csaták, és a jól megtervezett pályák.Ilyen BFBC2BF3BF4 Féle
-
ribizly
veterán
Helyes! Jöjjön csak!
Én egy dolgot kérnék:
Az összes eddigi BF map legyen benne! -
HaZsolt
őstag
Bármi csak ne a jövőben játszódjon.
-
Raysen623
addikt
Ha olyan lesz a játékmenete mint a GF1-nek akkor kuka és részemről nem várós. Lassan ezzel a szériával is leállhatnak mert minden ami jó volt benne mára szét lett kúrva by EA.
-
feco70
senior tag
Bfbc3
-
Bad Company 3!
Remény hal meg utoljára...
-
Dave567
addikt
Juhhuuuuuu (Ja még se).
Még egy Sz@r, köszi, nem kell...
-
Dealer95
őstag
-
EczkE
veterán
Mindegy mi lesz, megveszem.
-
Tyrel
őstag
Hát igen, igazán nem is értem a többi verzióért minek állnak sorba annyian, kottára ugyan az az összes BF csak más skin van rajta, ill. esetleg a time-to-kill változik annak függvényében hogy épp mennyire hardcore játéknak akarják eladni...
No de a 2142 az egy igazi különc volt olyan extrákkal amit a többi nem tudott, és én pont ezért szerettem sokkal jobban. Pl. a személyi álcázó, a pajzsos mindenféle járművek (ezeket külön imádtam), a titánok, meg úgy egyáltalán a hangulata is elég egyedi volt... nagyon eltalálták, kb. az egyetlen olyan BF amin érezni hogy mertek egy kicsit kockáztatni és újat mutatni.
Persze egy korai BF-ről lévén szó tele volt bugokkal és úgy alapból borzasztó rossz volt a network motorja is, ami sok fejfájást okozott... de ha csak azt amit az eredeti BF 2142 tudott megkapnánk egy Frostbite motorba ágyazva, kiegészítve a ma amúgy általánosan minden hasonló játékban feltűnő dolgokkal mint a felszerelésünk (alkatrészeinek) részletes testreszabása, hát... én megfogadtam hogy többet EA-tól egy rozsdás szöget se pre-orderelek, de egy ilyen BF 2143-at akkor is, gondolkodás nélkül.
-
Franklin
addikt
+1 szavazat a BF2-BF3-BF4 vonal folytatására.
Csak ne a Metro/Locker pályastílust erőltessék, arra ott van a COD, hanem a minél nagyobb pályákat, minél több járművel, Golmud, Lancang, Zavod, Gulf of Oman, stb.
-
-
Soybex
őstag
Bf 1942 remastered pls
-
Burki
aktív tag
Én egy II. VH-nak, vagy egy Vietnam remake-nek örülnék a legjobban.
-
Tyrel
őstag
Akkor is a 2142 volt a legjobb...
-
ProEvoFan
nagyúr
Második világháborúra szavazok.Elvileg logikus lépés lenne.
-
Bird
addikt
válasz
Kisgépkezelő #11 üzenetére
Oda minek? Jövőre látjuk eleget, mint téli olimpiát rendező országot.
-
Bird
addikt
Vietnámot a népnek.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Goldberg03 #6 üzenetére
Rengeteg jó helyszín és csatalehetőség van még az első világháborús témában, tekintve, hogy gyakorlatilag ez az első ilyen FPS (sőt, értelmes RTS se volt), ha a DiCE elődjének játékát, a Codename: Eagle-t, de az meg egy I. világháborúban játszódó kaland-FPS volt, ott a háború csak a körítés volt.
-
Goldberg03
tag
Jobb lenne a 4. rész folytatása. Az első világháborúból elég volt egy rész is.
-
törölt tag
BC3! A kettő hatalmas kedvenc volt, gyorsabb a játékmenet és ezáltal sokkal izgalmasabb mint a többi rész. Azért a BF3-at is nagyon kedveltem.
-
BandiHUN
veterán
A Vietnam nem lenne rossz,BC3...én szerettem azt a kiegészítőt,már modernebb is,de még nem sci-fi.
Szerintem a CoD-részekkel most eléggé el lett lőve a sci-fi ahhoz,hogy ne kelljen egy BF2143,és ittvan ugye a Titan Fall 2,Battlefront 2 is,akinek ilyesmi kell.a BF4-et pedig lehetne életben tartani egy újabb mappackkal. -
dergander
addikt
Csak is második világháború , már unalmas ezek a modern kori háborúk.
-
tepenzed
őstag
Remélem a 4 "folytatása" lesz, még mindig az a tuti rész, a játékos számon is ez látszik (legalábbis pc-n). Minél több fegyver és kiegészítő legyen, a battlefield 1-ből ez hiányzik nekem legjobban.
Ha ebben az időszakban játszódna, az teljesen megfelel, jövő nem kell, múltbol meg elég volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest