Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HP notebook topic
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Nem értem az árazását a surfaceknek.
Biztos kiszámolták, de nem tudom elképzelni, hogy jobban megéri ennyiért adni őket, mint valamivel vállalhatóbb áron sokkal többet eladni.
Zseniálisan jónak találom őket, de egyszerűen nem vagyok hajlandó ennyit kiadni értük.Mintha az MS szándékosan versenyképtelen szinten akarná tartani az árat, hogy a hw gyártók ne orroljanak meg rá.
Pedig szeretnék egyet és lenne is rá, de egyszerűen irreális az árazása.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest