Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Felhasználásfüggő. Manapság azért pár húzósabb program csak úgy viszi a tárhelyet. Egy tisztességesebb hd filmről nem is beszélve...
Meg aztán asztalit ma már sokan nem is tartanak, tehát amivel teleraknád azt, azt képzeld rá a laposra.Nas,... szerinted mennyi ember tudja, hogy mi az, aki nem ilyen szgépember, hogy ph-t olvasson?
-
CyberPunk666
senior tag
Nem értem az árazását a surfaceknek.
Biztos kiszámolták, de nem tudom elképzelni, hogy jobban megéri ennyiért adni őket, mint valamivel vállalhatóbb áron sokkal többet eladni.
Zseniálisan jónak találom őket, de egyszerűen nem vagyok hajlandó ennyit kiadni értük.Mintha az MS szándékosan versenyképtelen szinten akarná tartani az árat, hogy a hw gyártók ne orroljanak meg rá.
Pedig szeretnék egyet és lenne is rá, de egyszerűen irreális az árazása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest