Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Totál új technológia még kísérleti szinten. Mire kiforrja magát az is lesz pár év és ahogy az lenni szokott, a 2016-ra prognosztizált start is csúszhat, a "kiforrja magát" pedig még csak azután jön(ha jön). Ezt nevezed te "igen megbízható"-nak? Nekem most szállt el egy viszonylag új winyóm pár napja, pedig kíméltem, hűtöttem, megfelelően stabil tápellátása volt, nem volt sz@rrá terhelve, vagy "nem rendeltetésszerűen" használva stb. Mindeközben némelyik 10++ éves régi sata1-es winyóm máigis 100/100-as kondicióval megy. Amit leírt, az nem trollkodás, hanem a VALÓSÁG. Még "megfelelő tárolás és kezelés mellett" is. Igenis van realitása, függetlenül attól, hogy neked tetszik e, vagy sem, hogy mások is véleményezhetnek egy egy hírt, a saját stílusukban.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A TDK demonstrálta legújabb olvasófejét, amely már a HAMR technológiára épül.
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Kingston KC3000 NVMe 2TB 2029.11 ig alza gari
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest