Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
"Egyébként elég vicces az, ahogy a HDD-k megbízhatóságáról áradozol az után, hogy nem sokkal ezelőtt miket írtál az F1-ekről"
Szerintem az a vicces, ha valaki ... márkájú HDD-t vesz...
Persze, például atomháború ellen az SSD sem sokkal jobban véd, viszont klasszikus meghibásodás ellen tökéletes a Raid-es, Mirror-ozott HDD.
De azt azért elhiszed, hogy valamiért a RAID mirror üzemmódban 2 HDD olvas egyszerre, és míg az egyik keresi a szektort, addig a másik hdd másikat keres, és így a normálishoz képest kb 2x olyan gyors ÉRZÉST kapsz, és mérhető is valamennyire, mint a normál? ( Az írás az nem gyorsabb mirror-ban, értelemszerűen, Intel mb raid-del, komolyabb cuccal még lehet, az is, ha trükkös a vezérlő, de ez csak tipp... )
Mondom, multiplayer-ben az én gépem tölti be legelsőnek pályaváltáskor, például HL2 módokban, ahol jó sok olvasandó file van, meg Quake3Arena-ban, stb... Bár az utóbbi alig tölt valamit... Ha meg szimpla, nem Raid-es HDD-ről futtatom, ahogy előtte volt, akkor meg soha nem az én gépem tölti be elsőnek, és már elindul a játék...
Tehát mérhető, érezhető a Mirror sebessége, de soha nem is mondtam, hogy SSD feeling-et ad!
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest