Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fgordon

senior tag

válasz dabadab #68 üzenetére

"Egyébként elég vicces az, ahogy a HDD-k megbízhatóságáról áradozol az után, hogy nem sokkal ezelőtt miket írtál az F1-ekről"

Szerintem az a vicces, ha valaki ... márkájú HDD-t vesz... :DDD

Persze, például atomháború ellen az SSD sem sokkal jobban véd, viszont klasszikus meghibásodás ellen tökéletes a Raid-es, Mirror-ozott HDD.

De azt azért elhiszed, hogy valamiért a RAID mirror üzemmódban 2 HDD olvas egyszerre, és míg az egyik keresi a szektort, addig a másik hdd másikat keres, és így a normálishoz képest kb 2x olyan gyors ÉRZÉST kapsz, és mérhető is valamennyire, mint a normál? ( Az írás az nem gyorsabb mirror-ban, értelemszerűen, Intel mb raid-del, komolyabb cuccal még lehet, az is, ha trükkös a vezérlő, de ez csak tipp... )

Mondom, multiplayer-ben az én gépem tölti be legelsőnek pályaváltáskor, például HL2 módokban, ahol jó sok olvasandó file van, meg Quake3Arena-ban, stb... Bár az utóbbi alig tölt valamit... :) Ha meg szimpla, nem Raid-es HDD-ről futtatom, ahogy előtte volt, akkor meg soha nem az én gépem tölti be elsőnek, és már elindul a játék...

Tehát mérhető, érezhető a Mirror sebessége, de soha nem is mondtam, hogy SSD feeling-et ad! :)

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

Új hozzászólás Aktív témák