- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Nem fogták meg szerencsére, talán azért, mert "postNL" volt írva a postázás módjához(?).
Most már a pótakksi kérdésen kellene agyalni, mi lenne a legjobb megoldás:
- venni egy gyárit (2db Li ion 18650 1200mAh 7,4V 25C), amit a hozzá adott usb-s töltővel tudok tölteni (gondolom jó lassan) ~11$
- venni bele Li-po-t, nem tudom honnan, és milyen fajtát, nem vagyok benne járatos...random kereséssel talán ez is meglenne ~12$-ból, de gondolom az autóhoz adott töltő (amivel a 18650-es akksit tölthetem) az nem jó hozzá?! Így az további 20$
- venni hozzá akksi tartót, amit itt linkeltél, de félek, hogy ezt nem tudom bele faragni, annyira passzentos a hely. 18650-es akksikhoz hozzá tudok jutni jó áron, és van is Liitokala töltőm, azzal tölteni is tudnám, de csak cellánként, amihez az autóban a tartó kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest