Legfrissebb anyagok
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Darius.87
csendes tag
Tiszteletem!
Segitséget szeretnék kérni, mert eléggé tanácstalan vagyok és szeretném megoldani a problémát. Vettem egy Razer Lycosa billentyűzetet és az a helyzet, hogy random módon beragadtnak tekinti a gombokat. Mindig másikat ás mindig akkor mikor kellene.
Megoldásom jelenleg az, hogy a gép elején lévő USB-ben van és ilyenkor kirántom majd visszadugom és jó lesz. (nem menő) Garancia nincs rá már, mert használtan vettem és akkor azt hittem, hogy az alaplappal van gond, mert más gondok is voltak. Most sikerült lapot cserélnem, de ez a gondom megmaradt sajnos. Ha valakinek van bármilyen tapasztalata van normális véleménye a témáról legyen szives segiteni!Köszönöm szépen!
Aktív témák
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Magyar rap és Hip-Hop
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- ASUS notebook topic
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megoldásom jelenleg az, hogy a gép elején lévő USB-ben van és ilyenkor kirántom majd visszadugom és jó lesz. (nem menő) Garancia nincs rá már, mert használtan vettem és akkor azt hittem, hogy az alaplappal van gond, mert más gondok is voltak. Most sikerült lapot cserélnem, de ez a gondom megmaradt sajnos. Ha valakinek van bármilyen tapasztalata van normális véleménye a témáról legyen szives segiteni!